Top sellers

Bloeddrukmeters 

Bloeddrukmeters

Hieronder treft u alle modellen bloeddrukmeters die KS Medical Group op basis van kennis en ervaring met zorg heeft samengesteld. Hieronder een verdere verdeling van onze handmatige tot digitale bloeddrukmeters, accessoires en onderdelen. Alles wat u nodig heeft voor correcte behandeling om bloeddruk te meten op verschillende plekken van het lichaam van een patient in praktijken of tijdens huisbezoekingen.

klik op de link om te zoeken naar bloeddrukmeters op basis van merken.

 • Manchetten

  Manchetten

  Hieronder treft u alle modellen manchetten, ook wel bloedddrukmachetten genoemd, voor bloeddrukmeters bij KS Medical Group. Voor effectief, snel en correct gebruik van de vele bloeddrukmeters die KS Medical Group biedt. Als u uw gewenste bloeddrukmeter manchet niet kunt vinden neem dan contact op voor verdere mogelijkheden.

 • Hand bloeddrukmeter

  Hand bloeddrukmeter

  Hieronder treft u de handmatige bloeddrukmeters van KS Medical Group. Gebruiksvriendelijk, professioneel en ideaal om eventueel mee te nemen voor huisbezoeken of gewoon in de praktijk. Als u niet uw gewenste hand bloeddrukmeters kunt vinden neem dan contact op voor verdere mogelijkheden.

  Youtube instructievideo hand bloeddrukmeter

 • Bovenarm bloeddrukmeters

  Bovenarm bloeddrukmeters

  Hieronder treft u de bovenarm bloeddrukmeters van KS Medical Group. Gebruiksvriendelijk, professioneel en ideaal om ook eventueel mee te nemen voor huisbezoeken of gewoon in de praktijk. Als u niet uw gewenste bovenarm bloeddrukmeters kunt vinden neem dan contact op voor verdere mogelijkheden.

 • Digitale bloeddrukmeters

  Digitale bloeddrukmeters

  Hieronder treft u de digitale bloeddrukmeters van KS Medical Group. Modern, gebruiksvriendelijk, professioneel en ideaal om eventueel mee te nemen voor huisbezoeken of gewoon in de praktijk. Ideaal voor de verzameling, opslag en analyse van gegevens van uw patiënten.

  Als u niet uw gewenste digitale bloeddrukmeters kunt vinden neem dan contact op voor verdere mogelijkheden.

 • Bureau bloeddrukmeters

  Bureau bloeddrukmeters

  Hieronder treft u de bureau bloeddrukmeters, ook wel tafel bloeddrukmeters genoemd, van KS Medical Group. Modern, gebruiksvriendelijk, professioneel en zeer geschikt voor intensief gebruik in praktijken en ziekehuizen. Ideaal voor de verzameling, opslag en analyse van gegevens van uw patiënten.

  Als u niet uw gewenste bureau bloeddrukmeters kunt vinden neem dan contact op voor verdere mogelijkheden.

 • Statief bloeddrukmeters

  Statief bloeddrukmeters

  Hieronder treft u de statief bloeddrukmeters van KS Medical Group. Modern, gebruiksvriendelijk, professioneel en zeer geschikt voor intensief gebruik in praktijken en ziekehuizen. Ideaal voor continue bewaking en de verzameling, opslag en analyse van gegevens van uw patiënten. Als u niet uw gewenste statief bloeddrukmeters kunt vinden neem dan contact op voor verdere mogelijkheden.

 • Wand bloeddrukmeters

  Wand bloeddrukmeters

  Hieronder treft u de wand bloeddrukmeters van KS Medical Group. Modern, gebruiksvriendelijk, professioneel en zeer geschikt voor intensief gebruik in praktijken en ziekehuizen. Ideaal voor continue bewaking en de verzameling, opslag en analyse van gegevens van uw patiënten. Als u niet uw gewenste wand of muur bloeddrukmeters kunt vinden neem dan contact op voor verdere mogelijkheden.

  Youtube film wand bloeddrukmeters

 • Bloeddrukmeters onderdelen

  Bloeddrukmeters onderdelen

  Hieronder treft u de bloeddrukmeter onderdelen van KS Medical Group. Professioneel en zeer geschikt voor intensief gebruik in praktijken en ziekehuizen. Ideaal voor praktisch gebruik van alle soorten bloeddrukmeters zoals wand, statief, bureau en digitaal. Als u niet uw gewenste bloeddrukmeter onderdeel kunt vinden neem dan contact op voor verdere mogelijkheden.

Compare 0