Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Bloeddrukmeters

Bloeddrukmeters van Veroval bieden een betrouwbare diagnose voor mensen die graag grip willen krijgen of juist behouden op de gezondheid. Preventief gezondheid monitoren is nu eenvoudiger met bloeddrukmeters en polsbloeddrukmeters van Veroval .

Enigszins onzeker voor het huisartsenbezoek of graag monitoren hoe de gezondheid ervoor staat vanuit huis? Een bloeddrukmeters kopen is geen aankoop, maar een investering.

Bloeddrukmeters voor je pols

Bloeddruk meten met je pols kan met onze polsbloeddrukmeters van Veroval. Ook deze bloeddrukmeter is geschikt voor het gebruik in klinieken en praktijken, maar ook voor thuis. Bovendien detecteert deze variant van bloeddrukmeters ook hartritmestoornissen en beschikt de polsbloeddrukmeter over een grote display.

Actieve filters

Manchet medium tbv...

Manchet medium tbv Mobil-O-Graph

Prijs € 89,00
€ 89,00 incl. btw
Mobil-O-Graph 24hrs bloeddrukmonitor

Mobil-O-Graph 24hrs bloeddrukmonitor

Prijs € 1.299,00
€ 1.299,00 incl. btw

Bloeddrukmeters gebruiken

Een bloeddrukmeter kopen voor thuisgebruik vereist slechts een kleine procedure wanneer de meting plaatsvindt. Voor het gebruik van bloeddrukmeters is het een vereiste volledig te ontspannen en enkele minuten na een ontspanning bereikt te hebben, dan pas kan een goede bloeddrukmeting gedaan worden.

Goede bloeddrukmeters zoals die van Hartmann beschikken over een goede bloeddrukband, deze band moet ter hoogte van je hart geplaatst worden om de arm die je minst gebruikt in vergelijking met je andere arm.

Tot slot is een rustige houding met een rechte rug tegen een stoelleuning en de arm ontspannen op een recht oppervlak essentieel voor de meest accurate bloeddrukmeting.

Bloeddrukmeters voor bovendruk en onderdruk

Bloeddruk meten doe je vaak niet voor één bloeddruk. Er bestaat een systolische bloeddruk, de bovendruk genoemd en de onder druk, wat de diastolische bloeddruk als benaming heeft.

De reden waarom je het liefst zo min mogelijk doet voor een bloeddrukmeting, is omdat de bovendruk bestaat uit een samentrekking van de hartspier en de onderdruk bestaat uit de ontspanning van de hartspier.

De verschillende soorten bloeddrukmeters

Er zijn verschillende soorten bloeddrukmeters verkrijgbaar om de bloeddruk te meten. Er zijn verschillen in de meetmethode, maar ook in de bevestiging van de manchet. De analoge, manuele bloeddrukmeter is het type dat je veelal ziet bij de huisarts en in het ziekenhuis. Met deze bloeddrukmeter wordt de druk volgens de auscultatoire meetmethode gemeten. Dit wil zeggen de manchet handmatig wordt opgeblazen en dat er door het beluisteren van tonen wordt bepaald welke waarden de bloeddruk heeft. Een digitale bloeddrukmeter meet de bloeddruk aan de hand van de bloeddrukmanchet, algoritmen en elektronische technologie. De tweede methode is geschikt voor particulier gebruik, omdat deze in tegenstelling tot een auscultatoire meting eenvoudig zelf uit te voeren is. Automatische, digitale bloeddrukmeters zijn er met bovenarm- en met polsmanchet.

Een bloeddrukmeter voor particuliergebruik

Wil je een bloeddrukmeter bestellen om zelf je bloeddruk te kunnen bepalen? Hiervoor is een automatische meter een goede keuze door het enorme gebruikersgemak. Je bevestigt, afhankelijk van of je een pols- of een bovenarmbloeddrukmeter hebt, de manchet om je pols of bovenarm. Hierna gaat de bloeddrukmeter gaat voor je aan de slag. Het is wel belangrijk dat de manchet zich ter hoogte van het hart begeeft op het moment dat je je bloeddruk meet. Je kunt kiezen uit standaard bloeddrukmeters, maar ook zijn er combinatiebloeddrukmeters met andere functionaliteiten, zoals een hartslagmeter en elektrocardiograaf.

Je bloeddrukmeter kopen bij KS Medical Group

Je kunt de verschillende soorten bloeddrukmeters met elkaar vergelijken. Als je een keuze hebt gemaakt, dan kun je je bloeddrukmeter kopen bij KS Medical Group door het gewenste artikel in je winkelwagen te plaatsen en door te gaan naar betalen. Je kunt je bestelling op een veilige manier betalen met iDeal en wanneer je voor minimaal €99,- bestelt, dan is je verzending gratis. Mocht je een product van ons hebben ontvangen dat onverhoopt toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet, dan mag je dit geheel kosteloos aan ons terugsturen.

Een bloeddrukmeter online kopen

Je kunt allerlei zorg- en gezondheid gerelateerde producten, zoals een bloeddrukmeter online kopen in onze webshop. Door regelmatig de aanbiedingensectie van onze website te bekijken, ontdek je op welke artikelen je korting kunt ontvangen. Bij vragen of opmerkingen verzoeken we je om contact op te nemen met onze professionele klantenservice. Wij zullen je vragen beantwoorden, je uitleg geven over onze apparatuur en het gebruik ervan en je desgewenst adviseren bij je aankoop.