Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Polsbloeddrukmeter

Polsbloeddrukmeters zoals de Veroval Compact Polsbloeddrukmeter zijn uitstekend voor zowel thuisgebruik als in een praktijk. Bovendien zijn door het gebruik van grote schermen, waarden van de bloeddruk eenvoudig af te lezen. Ook detecteert onze compacte polsbloeddrukmeter hartritmestoornissen en weergeeft deze op het scherm van de bloeddrukmeter.

Onze standaard polsbloeddrukmeter

Ook deze bloeddrukmeter van Veroval staat bekend om de eenvoudige bediening met een makkelijk afleesbare display, met dank aan haar grote formaat. Niet alleen de compacte bloeddrukmeter herkent een hartritmestoornis, ook deze standaard polsbloeddrukmeter herkent aritmie.

Additionele controle voor een optimale bloeddrukmeting

Onze polsbloeddrukmeters zijn zeer accuraat in haar metingen dankzij een controle op de positie van de pols en de bijgeleverde manchet. Hierdoor wordt een foutieve meting voorkomen. Wanneer je graag meerdere metingen en op regelmatige basis wilt uitvoeren hebben de bloeddrukmeters uit ons assortiment een intelligente functie. Hierdoor kunnen eerdere metingen worden opgeslagen en zo worden vergeleken.

Polsbloeddrukmeter, bloeddrukmeter pols, polsbloeddrukmeter kopen, polsbloeddrukmeter online | 3 jaar garantie | KS Medical Group

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Wat is de bloeddruk bij polsbloeddrukmeters?

Ook bij het meten van je bloeddruk met een polsbloeddrukmeter is de bloeddruk de druk op het bloed in de bloedvaten. Deze druk op het bloed wordt voornamelijk gerealiseerd door het hart en met de name de kracht van een slag van het hart. Maar ook de hoeveelheid bloed die je in je lichaam hebt en de ruimte in de je bloedvaten spelen een grote rol in je bloeddruk die je kunt meten met een polsbloeddrukmeter.

De waarden van de bloeddruk wordt uitgedrukt in millimeter kwik, oftewel mm Hg. Op de display van onze polsbloeddrukmeters zul je ook twee waarden tegenkomen, de diastolische bloeddruk en de systolische bloeddruk.

Druk die ontstaat wanneer je hart het bloed in de slagaders pompt, is de systolische druk. De polsbloeddrukmeter meet deze druk voor het bloed dat de bloeddruk doet stijgen.

Een diastolische bloeddruk is een soort bloeddruk die retour gaat naar het hart. Hierbij vult het hart zich met bloed na een slag. Dus de druk in de slagaders daalt omdat het hart het bloed naar zichzelf toe haalt. Beide bloeddrukken zijn eenvoudig en overzichtelijk te meten op onze polsbloeddrukmeters.

Een polsbloeddrukmeter voor een accurate meting

Er zijn diverse typen bloeddrukmeter verkrijgbaar. Een bekend model is de veelgeziene manuele variant die in spreekkamers en verpleegafdelingen worden gebruikt. Deze manier van bloeddruk meten vergt echter medische kennis en is moeilijk uit te voeren door mensen thuis die zelf hun bloeddruk willen controleren. Als je een bloeddrukmeter wilt hebben voor thuisgebruik, dan zijn de digitale bovenarmbloeddrukmeter en de digitale polsbloeddrukmeter geschikte apparaten voor een accurate bloeddrukmeting.

Een bloeddrukmeter voor de pols

Bij een bloeddrukmeter voor de pols wordt de manchet, zoals de naam al doet vermoeden, aangebracht rond de pols. Het is bij dit model bloeddrukmeter belangrijk dat je je pols op harthoogte houdt tijdens de meting. Bij een bovenarmbloeddrukmeter bevindt de manchet zich al op de hoogte van het hart, wanneer je je arm ontspannen langs het lijf laat hangen. Welk voordeel een polsbloeddrukmeter heeft ten opzichte van een exemplaar waarbij je een bovenarmmanchet gebruikt, is dat je enkel de mouw hoeft op te stropen om een meting te kunnen doen en je kleding gewoon kunt aanhouden.

Je polsbloeddrukmeter kopen

Je kunt op de website van KS Medical Group een polsbloeddrukmeter kopen om de waarden van je bloeddruk te kunnen controleren en analyseren. Door het grote scherm is het eenvoudig om de boven- en onderdruk af te lezen. Ook beschikken onze polsbloeddrukmeters over een resultaatindicator. Je kunt aan de hand van de kleuren rood, oranje en groen in één oogopslag zien of jouw bloeddruk in orde is of dat deze te hoog is van het goede.

Een polsbloeddrukmeter online bestellen bij KS Medical Group

Als jouw voorkeur uitgaan naar het gebruiken van een polsmanchet bij het meten van je bloeddruk, dan kun je je polsbloeddrukmeter online bestellen bij KS Medical Group. Onze polsbloeddrukmeters worden verstrekt inclusief polsmanchet met een bereik van 12,5 cm tot 21 cm, de benodigde AAA-batterijen en een handige opbergbox. Je profiteert van een gratis verzending bij orders vanaf €99,-.