Totaal (excl. BTW): € 0,00

Polsbloeddrukmeter

Polsbloeddrukmeters zoals de Veroval Compact Polsbloeddrukmeter zijn uitstekend voor zowel thuisgebruik als in een praktijk. Bovendien zijn door het gebruik van grote schermen, waarden van de bloeddruk eenvoudig af te lezen. Ook detecteert onze compacte polsbloeddrukmeter hartritmestoornissen en weergeeft deze op het scherm van de bloeddrukmeter.

Onze standaard polsbloeddrukmeter

Ook deze bloeddrukmeter van Veroval staat bekend om de eenvoudige bediening met een makkelijk afleesbare display, met dank aan haar grote formaat. Niet alleen de compacte bloeddrukmeter herkent een hartritmestoornis, ook deze standaard polsbloeddrukmeter herkent aritmie.

Additionele controle voor een optimale bloeddrukmeting

Onze polsbloeddrukmeters zijn zeer accuraat in haar metingen dankzij een controle op de positie van de pols en de bijgeleverde manchet. Hierdoor wordt een foutieve meting voorkomen. Wanneer je graag meerdere metingen en op regelmatige basis wilt uitvoeren hebben de bloeddrukmeters uit ons assortiment een intelligente functie. Hierdoor kunnen eerdere metingen worden opgeslagen en zo worden vergeleken.

Polsbloeddrukmeter, bloeddrukmeter pols, polsbloeddrukmeter kopen | 3 jaar garantie | KS Medical Group

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Wat is de bloeddruk bij polsbloeddrukmeters?

Ook bij het meten van je bloeddruk met een polsbloeddrukmeter is de bloeddruk de druk op het bloed in de bloedvaten. Deze druk op het bloed wordt voornamelijk gerealiseerd door het hart en met de name de kracht van een slag van het hart. Maar ook de hoeveelheid bloed die je in je lichaam hebt en de ruimte in de je bloedvaten spelen een grote rol in je bloeddruk die je kunt meten met een polsbloeddrukmeter.

De waarden van de bloeddruk wordt uitgedrukt in millimeter kwik, oftewel mm Hg. Op de display van onze polsbloeddrukmeters zul je ook twee waarden tegenkomen, de diastolische bloeddruk en de systolische bloeddruk.

Druk die ontstaat wanneer je hart het bloed in de slagaders pompt, is de systolische druk. De polsbloeddrukmeter meet deze druk voor het bloed dat de bloeddruk doet stijgen.

Een diastolische bloeddruk is een soort bloeddruk die retour gaat naar het hart. Hierbij vult het hart zich met bloed na een slag. Dus de druk in de slagaders daalt omdat het hart het bloed naar zichzelf toe haalt. Beide bloeddrukken zijn eenvoudig en overzichtelijk te meten op onze polsbloeddrukmeters.