Bloeddrukmeters kopen

Nauwkeurig, comfortabel, eenvoudig: de nieuwste generatie bloeddrukmeters

Om uw bloeddruk te meten hebt u een apparaat nodig dat zo nauwkeurig mogelijk meet en gebruiksvriendelijk is.

 

Dankzij de intelligente specificaties vermijdt de Veroval® bloeddrukmeter foutieve metingen door u de optimale positie van de manchet – essentieel voor een correct resultaat – te helpen controleren.

 

Bloeddrukmeting met een unieke technologie


De Comfort Air Technology waarborgt een comfortabele meting, bepaalt de verwachte bloeddruk zelfs tijdens het oppompen van de manchet en pompt daarom enkel maar zoveel op als wat er individueel nodig is.

Bloeddrukmeters kopen? | Vandaag besteld morgen in huis ✅ | KS Medical Group

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Bloeddrukmeters voor bovendruk en onderdruk

Bloeddruk meten doe je vaak niet voor één bloeddruk. Er bestaat een systolische bloeddruk, de bovendruk genoemd en de onder druk, wat de diastolische bloeddruk als benaming heeft. 

 

De reden waarom je het liefst zo min mogelijk doet voor een bloeddrukmeting, is omdat de bovendruk bestaat uit een samentrekking van de hartspier en de onderdruk bestaat uit de ontspanning van de hartspier. 

Bloeddrukmeter kopen voor bovenarm

Een bovenarmmeter wordt uiteraard gebruikt om de bloeddruk te meten vanuit de bovenarm. Hiervoor moeten onnodige bewegingen voorkomen worden door aan een tafel te gaan zitten met de bovenarm op tafel.

 

Wanneer de bloeddruk gemeten wordt, is het belangrijk vooraf en tijdens de meting niet te praten, te eten of te bewegen. Het consumeren van sigaretten of drankjes is ook niet aangeraden voor een accurate meting. Bevestig te bloeddrukmeter op een ontbloot bovenarm, een paar centimeter boven de elle boog.

Bloeddrukmeten met de pols

Net als bij de bloeddrukmeter voor de bovenarm, gebruik je tijdens deze meting ook een tafel of dergelijke om de pols op te rusten. 

De band van de polsmeter schuif je om de blote pols. Ook bij het gebruik van deze bloeddrukmeters, geen activiteit, consumptie of gesprekken voor de meting of tijdens de meting.