Totaal (excl. BTW): € 0,00

Bloeddrukmeters kopen

Bloeddrukmeters van Veroval bieden een betrouwbare diagnose voor mensen die graag grip willen krijgen of juist behouden op de gezondheid. Preventief gezondheid monitoren is nu eenvoudiger met bloeddrukmeters en polsbloeddrukmeters van Veroval .

 

Enigszins onzeker voor het huisartsenbezoek of graag monitoren hoe de gezondheid ervoor staat vanuit huis? Een bloeddrukmeters kopen is geen aankoop, maar een investering.

Bloeddrukmeters voor je pols

Bloeddruk meten met je pols kan met onze polsbloeddrukmeters van Veroval. Ook deze bloeddrukmeter is geschikt voor het gebruik in klinieken en praktijken, maar ook voor thuis. Bovendien detecteert deze variant van bloeddrukmeters ook hartritmestoornissen en beschikt de polsbloeddrukmeter over een grote display.

 

Bloeddrukmeter, bloeddrukmeters, bloeddrukmeters kopen | Vandaag besteld morgen in huis ✅ | KS Medical Group

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Bloeddrukmeters gebruiken

Een bloeddrukmeter kopen voor thuisgebruik vereist slechts een kleine procedure wanneer de meting plaatsvindt. Voor het gebruik van bloeddrukmeters is het een vereiste volledig te ontspannen en enkele minuten na een ontspanning bereikt te hebben, dan pas kan een goede bloeddrukmeting gedaan worden.

 

Goede bloeddrukmeters zoals die van Hartmann beschikken over een goede bloeddrukband, deze band moet ter hoogte van je hart geplaatst worden om de arm die je minst gebruikt in vergelijking met je andere arm.

 

Tot slot is een rustige houding met een rechte rug tegen een stoelleuning en de arm ontspannen op een recht oppervlak essentieel voor de meest accurate bloeddrukmeting.

 

Bloeddrukmeters voor bovendruk en onderdruk

Bloeddruk meten doe je vaak niet voor één bloeddruk. Er bestaat een systolische bloeddruk, de bovendruk genoemd en de onder druk, wat de diastolische bloeddruk als benaming heeft. 

 

De reden waarom je het liefst zo min mogelijk doet voor een bloeddrukmeting, is omdat de bovendruk bestaat uit een samentrekking van de hartspier en de onderdruk bestaat uit de ontspanning van de hartspier.