Totaal (excl. BTW): € 0,00

Bloeddrukmeters kopen

Nauwkeurig, comfortabel, eenvoudig: de nieuwste generatie bloeddrukmeters

Bloeddrukmeters heb je nodig om nauwkeurig de bloeddruk te kunnen meten. 

 

Dankzij de intelligente specificaties vermijdt de Veroval® bloeddrukmeter foutieve metingen door u de optimale positie van de manchet – essentieel voor een correct resultaat – te helpen controleren.

 

Bloeddrukmeter kopen met een unieke technologie


De Comfort Air Technology waarborgt een comfortabele meting, bepaalt de verwachte bloeddruk zelfs tijdens het oppompen van de manchet en pompt daarom enkel maar zoveel op als wat er individueel nodig is.

Goede bloeddrukmeters ook voor thuisgebruik

Een goede bloeddrukmeter met een accurate meting zal voor een jaarlijkse meting voldoende zijn. Wanneer je op korte termijn de bloeddruk wilt verlagen voor bijvoorbeeld gezonde voornemens, bekijk dan iedere vier weken eens wat het effect kan zijn.

Bloeddrukmeters aanschaffen voor thuisgebruik is niet alleen handig voor het meten van gewenste effecten. Ook omdat je dan niet afhankelijk bent van een bloeddrukmeting die buitenshuis moet worden uitgevoerd.

Bloeddrukmeters kopen? | Vandaag besteld morgen in huis ✅ | KS Medical Group

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Bloeddrukmeters gebruiken

 

Een bloeddrukmeter kopen voor thuisgebruik vereist slechts een kleine procedure wanneer de meting plaatsvindt. Voor het gebruik van bloeddrukmeters is het een vereiste volledig te ontspannen en enkele minuten na een ontspanning bereikt te hebben, dan pas kan een goede bloeddrukmeting gedaan worden.

 

Goede bloeddrukmeters zoals die van Hartmann beschikken over een goede bloeddrukband, deze band moet ter hoogte van je hart geplaatst worden om de arm die je minst gebruikt in vergelijking met je andere arm.

 

Tot slot is een rustige houding met een rechte rug tegen een stoelleuning en de arm ontspannen op een recht oppervlak essentieel voor de meest accurate bloeddrukmeting.

Bloeddrukmeters voor bovendruk en onderdruk

Bloeddruk meten doe je vaak niet voor één bloeddruk. Er bestaat een systolische bloeddruk, de bovendruk genoemd en de onder druk, wat de diastolische bloeddruk als benaming heeft. 

 

De reden waarom je het liefst zo min mogelijk doet voor een bloeddrukmeting, is omdat de bovendruk bestaat uit een samentrekking van de hartspier en de onderdruk bestaat uit de ontspanning van de hartspier. 

Bloeddrukmeters kopen voor bovenarm

Een bovenarmmeter wordt uiteraard gebruikt om de bloeddruk te meten vanuit de bovenarm. Hiervoor moeten onnodige bewegingen voorkomen worden door aan een tafel te gaan zitten met de bovenarm op tafel.

 

Wanneer de bloeddruk gemeten wordt, is het belangrijk vooraf en tijdens de meting niet te praten, te eten of te bewegen. Het consumeren van sigaretten of drankjes is ook niet aangeraden voor een accurate meting. Bevestig te bloeddrukmeter op een ontbloot bovenarm, een paar centimeter boven de elle boog.

Bloeddrukmeten met de pols

Net als bij de bloeddrukmeter voor de bovenarm, gebruik je tijdens deze meting ook een tafel of dergelijke om de pols op te rusten. 

De band van de polsmeter schuif je om de blote pols. Ook bij het gebruik van deze bloeddrukmeters, geen activiteit, consumptie of gesprekken voor de meting of tijdens de meting.