Totaal (excl. BTW): € 0,00

Zadelkrukken

Zadelkrukken in verschillende maten, vormen en zwart of wit vind je op deze pagina. Wanneer werkzaamheden worden uitgevoerd waar veel wordt bewogen zoals bij: kappers, opticiens en tandartspraktijken is het goed om een zadelkruk te kopen die aansluit bij wensen rondom comfort en hoogte.

De zadelkrukken van KS Medical Group kunnen worden schoongemaakt met desinfecterende middelen zoals alcohol of ammoniak. Tevens zijn de zadelkrukken voorzien van een dikke schuimzitting en zijn deze uitgevoerd met een kantel mechanisme dat in de praktijk zal baten bij verschillende bewegingen.

Zadelkruk als multifunctionele werkstoel

Onze bekende en eenvoudige zadelstoel “Saddle-Up!” is op verschillende plekken te gebruiken. Zowel op kantoor als bij een opticien of juist een kapper kan de in hoogte verstelbare zadelkruk als multifunctionele zadelstoel gebruikt worden.

 

Deze kruk heeft een comfortabele schuimzitting en kan ook deze net als andere zadelkrukken in het assortiment het zadel kantelen. Omdat bij ieder lichaam de meest comfortabele hoek kan verschillen, is het essentieel om een kantelmechanisme te hebben in de zadelkruk.

Zadelkrukken kopen? | KS Medical Group | Vanaf €55,37

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw