Totaal (excl. BTW): € 0,00

Zadelkrukken kopen

Zadelkrukken in verschillende maten, vormen en zwart of wit vind je op deze pagina. Wanneer werkzaamheden worden uitgevoerd waar veel wordt bewogen zoals bij: kappers, opticiens en tandartspraktijken is het goed om een zadelkruk te kopen die aansluit bij wensen rondom comfort en hoogte.

De zadelkrukken van KS Medical Group kunnen worden schoongemaakt met desinfecterende middelen zoals alcohol of ammoniak. Tevens zijn de zadelkrukken voorzien van een dikke schuimzitting en zijn deze uitgevoerd met een kantel mechanisme dat in de praktijk zal baten bij verschillende bewegingen.

Zadelkrukken kopen? | KS Medical Group | Vanaf €55,37

Er zijn 17 producten.

Item 1-9 van 17 in totaal item(s)

Actieve filters

Zadelstoelen kopen voor de juiste heuphoek

De voordelen van een zadelkruk maak je pas mee wanneer de krukken afgesteld zijn op de eigen heuphoek. Doordat de krukken in hoogte af te stellen zijn en een vorming hebben gericht op de heupen, ontstaat het comfort tijdens het zitten.

 

De ideale zithoogte is wanneer de bovenbenen aansluiten bij de vorm van het zadel in de stoel of kruk. Door deze aansluiting bij zadelkrukken wordt de ideale heuphoek mogelijk (circa. 135 graden). De wervelkolom wordt zo op de goede manier beïnvloed omdat het hoofd, de bekken en dus de wervelkolom in één lijn staan met elkaar.

Het zit oppervlakte van de zadels op de krukken zorgen voor de juiste gewichtsverdeling in tijdens het zitten.

 

De vormen van de zadels zorgen voor een ontspannen zithouding door de bevordering in de spreidstand van de benen.

zadelkrukken-kopen

 

Zadelkrukken met rugleuning

De Saddle-up zadelkruk met rugleuning kan gebruikt worden op diverse werkplekken, van een regulier kantoor tot kappers of tandartspraktijken. Bovendien ondersteunt de rugleuning aan deze zadelkruk niet alleen de rug, maar zorgt deze ook voor een neutrale stand tijdens werkzaamheden.

 

Ook stimuleert deze zadelkruk met rugleuning de core stabiliteit van het lichaam en kan zelfs de corespieren versterken.

 

 

Zadelkruk op wielen

Zadelkrukken of zadelstoelen zijn er in vele varianten. Naast zadelkrukken met een plateau als voet, biedt KS Medical Group ook de zadelkruk op wielen. Daarentegen bestaat het assortiment van onze krukken vooral uit zadelkrukken op wielen.