Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Filteren op

Kleur

Kleur

Opties

Opties

Formaat

Formaat

Inhoud verpakking

Inhoud verpakking

Formaat

Formaat

Wondzorg producten

Het bieden van kwalitatieve patiëntenzorg is niet alleen afhankelijk van de motivatie en vaardigheden van de zorgprofessional, maar vereist ook passende hulpmiddelen. HARTMANN biedt daarom een uitgebreid assortiment medische hulpmiddelen aan voor de patiënt en de zorgprofessional, wat het werken in de zorg eenvoudiger en efficiënter maakt.

Er zijn verschillende wonden die de juiste zorg nodig hebben. Hiervoor hebben wij tientallen producten voor diverse wonden. 

Wonden genezen niet altijd in de wenselijke tijd. Wanneer een won goed geneest heeft deze een vredige genezing ervaren, waar de juiste wondzorg cruciaal is.

Wondverpleging na de eerste fase

De eerste fase is het moment waarbij de wond reageert op de wens te genezen. Ten eerste begint de wond te bloeden waarnaar deze ook zal stoppen met bloeden. Stollen zorgt voor het stilstaan van de bloeding en treedt er vaatvernauwing op. Bij wonden die iets groter zijn zal de wond drogen en ontstaat er een korst.

Door de verwonding zijn lymfevaten die het vocht afvoeren niet meer in goede staat, daardoor ontstaat een zwelling en beginnen ontstekingsverschijnselen zich voor te doen. De wondzorg begint bij het innemen van de juiste voedingsstoffen, zoals eiwitten en vitamines. 

Wondverzorging bevordert genezing

Door producten te gebruiken tijdens de wondzorg kan het proces van genezing versneld worden en blijven de kwetsbare processen van de genezing in goede staat. 

Een wond kan zonder de juiste verzorging jaren duren totdat deze geneest. Met effectieve zorg voor de wond kan dit proces ook enkele weken of maanden duren, waar dit afhangt van de grootte van de wond.

Wondzorg producten, wondverzorgingsproducten, wondzorg producten, wondzorg producten kopen | KS Medical Group

Er zijn 81 producten.

Item 1-9 van 81 in totaal item(s)

Actieve filters

Wondzorg na het ontstaan van een bloeding

Het moment waarop een verwonding aangeeft te willen genezen, wordt met de eerste fase aangeduid. De wond zal in deze eerste fase gaan bloeden. Na verloop van tijd zal het bloed stollen en zal er een vaatvernauwing optreden, waardoor de bloeding stopt. Grotere wonden zullen stoppen met bloeden door middel van korstvorming op de plaats van de bloeding. De lymfevaten, die vocht verdrijven uit het lichaam, functioneren door de verwonding mogelijk niet meer optimaal. Dit kan tot gevolg hebben dat er zwellingen ontstaan en dat er verschijnselen de kop op steken die duiden op een beginnende infectie. Een goed verloop van de genezing start van binnenuit, namelijk door het voldoende innemen van voedingsstoffen als vitamines en eiwitten. 

KS Medical Group biedt tientallen wondzorg producten voor een voorspoedige genezing

Om kwalitatieve wondzorg te kunnen verlenen aan patiënten is er meer nodig dan een professionele zorgmedewerker die over de juiste vaardigheden beschikt en een flinke dosis motivatie heeft. Goede wondzorg producten zijn eveneens een vereiste. De brede collectie van Hartmann richt zich op het bieden van medische hulpmiddelen, waarmee het werken in de zorg efficiënter en ongecompliceerd kan plaatsvinden. Omdat de verschillende soorten wonden een andere zorg vragen om een vredige genezing te kunnen ervaren, bieden wij tientallen diverse wondzorg producten aan. Denk onder meer aan pleisters en gaasverbanden voor kleine ongelukjes thuis, maar ook aan postoperatieve verbanden voor professionele zorgverleners.

Wondzorg artikelen online bestellen

Wanneer een wond niet op de juiste wijze wordt verzorgd, kan de genezing ervan jaren in beslag nemen. Door de juiste wondzorg artikelen te gebruiken, kan de genezingstijd aanzienlijk worden verkort tot een paar weken of tot enkele maanden. Hoelang het genezingsproces zal gaan duren, is mede afhankelijk van het formaat van de verwonding en het verloop van het genezingsproces. Het gebruik van de juiste producten bij de zorg voor de verwonding bespoedigt het verloop van het herstel. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan wondzorg artikelen tegen scherpe prijzen, zodat onze producten met vrijwel ieder budget toegankelijk zijn. Neem eens een kijkje in onze webwinkel om de voor jou juiste producten te vinden. Weet je niet zeker welke artikelen geschikt zijn voor jouw persoonlijke situatie? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of via de live chat.