Totaal (excl. BTW): € 0,00

Filteren op

Opties

Opties

Formaat

Formaat

Inhoud verpakking

Inhoud verpakking

Formaat

Formaat

Wondzorg producten

Het bieden van kwalitatieve patiëntenzorg is niet alleen afhankelijk van de motivatie en vaardigheden van de zorgprofessional, maar vereist ook passende hulpmiddelen. HARTMANN biedt daarom een uitgebreid assortiment medische hulpmiddelen aan voor de patiënt en de zorgprofessional, wat het werken in de zorg eenvoudiger en efficiënter maakt.

Er zijn verschillende wonden die de juiste zorg nodig hebben. Hiervoor hebben wij tientallen producten voor diverse wonden. 

Wonden genezen niet altijd in de wenselijke tijd. Wanneer een won goed geneest heeft deze een vredige genezing ervaren, waar de juiste wondzorg cruciaal is.

Wondzorg producten, wondverzorgingsproducten, wondzorg producten, wondzorg producten kopen | KS Medical Group

Er zijn 84 producten.

Item 1-9 van 84 in totaal item(s)

Actieve filters

Wondverpleging na de eerste fase

De eerste fase is het moment waarbij de wond reageert op de wens te genezen. Ten eerste begint de wond te bloeden waarnaar deze ook zal stoppen met bloeden. Stollen zorgt voor het stilstaan van de bloeding en treedt er vaatvernauwing op. Bij wonden die iets groter zijn zal de wond drogen en ontstaat er een korst. 

 

Door de verwonding zijn lymfevaten die het vocht afvoeren niet meer in goede staat, daardoor ontstaat een zwelling en beginnen ontstekingsverschijnselen zich voor te doen. De wondzorg begint bij het innemen van de juiste voedingsstoffen, zoals eiwitten en vitamines. 

 

Wondverzorging bevordert genezing

Door producten te gebruiken tijdens de wondzorg kan het proces van genezing versneld worden en blijven de kwetsbare processen van de genezing in goede staat. 

 

Een wond kan zonder de juiste verzorging jaren duren totdat deze geneest. Met effectieve zorg voor de wond kan dit proces ook enkele weken of maanden duren, waar dit afhangt van de grootte van de wond. 

Kortingscode: wondzorg24

Shop nu met 24% korting tot 29 januari 09:00

wondzorgproductenuitverkoop.png