Totaal (excl. BTW): € 0,00

Wondpleisters

Wondpleisters vind je in ons assortiment voor kleinere wondjes bij kinderen tot drukgevoelige plekken waar de wond bedekt moet worden met een pleister, tijdens sportactiviteiten. Bovendien vind je bij de pleister water- en vuilafstotende eigenschappen zodat de wond goed beschermd wordt onder de wondpleister.

 

Wondpleisters hebben uitzonderlijke kwaliteiten! Waaronder een goed absorberend vermogen van het wondkussen. Ook blijft het wondkussen niet aan de wond kleven door een huidvriendelijke kleeflaag. Daarnaast is de kleeflaag van onze wondpleisters voorzien van sterk hechtend en goed ademend materiaal.

Wondpleister, wondpleisters, wondpleisters kopen | Klein & Groot verpakking | KS Medical Group

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filters

Wondpleisters waterdicht

Wondpleisters die waterdicht zijn vind je met hypoallergeen materiaal. Ook deze pleisters zijn goed absorberend voor vocht en bloed van de wondjes en kleeft het materiaal niet aan de huid. Ondanks het waterdichte materiaal kan deze wondpleister goed ademen en hechten in situaties waarbij de wondpleister in aanraking komt met vocht of water.

 

Wondpleisters met het veelgebruikte polyetheen

Pleisters beschikken vaak over het materiaal “Polyetheen” dat valt onder de paraplu “polymeer”. Het polymeer polyetheen is een bekend materiaal in de productie van wondpleisters.

 

Wondpleisters hun kracht om lang in goede staat te blijven hebben zij te danken aan de bestendigheid van polyetheen voor bacteriën. Een oude benaming van dit soort materiaal in wondpleisters is “Polyethyleen”. Op de pleisters vind je een dunne laag van polyethyleen, wat ervoor zorgt dat de pleister water- en vuilafstotend is.