Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Wondpleisters

Wondpleisters vind je in ons assortiment voor kleinere wondjes bij kinderen tot drukgevoelige plekken waar de wond bedekt moet worden met een pleister, tijdens sportactiviteiten. Bovendien vind je bij de pleister water- en vuilafstotende eigenschappen zodat de wond goed beschermd wordt onder de wondpleister.

 

Wondpleisters hebben uitzonderlijke kwaliteiten! Waaronder een goed absorberend vermogen van het wondkussen. Ook blijft het wondkussen niet aan de wond kleven door een huidvriendelijke kleeflaag. Daarnaast is de kleeflaag van onze wondpleisters voorzien van sterk hechtend en goed ademend materiaal.

Wondpleisters, wondpleister, wondpleisters kopen, wondpleisters online | Klein & Groot verpakking | KS Medical Group

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filters

Wondpleisters waterdicht

Wondpleisters die waterdicht zijn vind je met hypoallergeen materiaal. Ook deze pleisters zijn goed absorberend voor vocht en bloed van de wondjes en kleeft het materiaal niet aan de huid. Ondanks het waterdichte materiaal kan deze wondpleister goed ademen en hechten in situaties waarbij de wondpleister in aanraking komt met vocht of water.

 

Wondpleisters met het veelgebruikte polyetheen

Pleisters beschikken vaak over het materiaal “Polyetheen” dat valt onder de paraplu “polymeer”. Het polymeer polyetheen is een bekend materiaal in de productie van wondpleisters.

 

Wondpleisters hun kracht om lang in goede staat te blijven hebben zij te danken aan de bestendigheid van polyetheen voor bacteriën. Een oude benaming van dit soort materiaal in wondpleisters is “Polyethyleen”. Op de pleisters vind je een dunne laag van polyethyleen, wat ervoor zorgt dat de pleister water- en vuilafstotend is.

 

Wondpleisters met diverse eigenschappen

 

Wondpleisters zijn veel gebruikte verbandmiddelen die worden toegepast bij het afdekken van kleinere wondjes. De hechtpleister is voorzien van een kleeflaag en in het midden is een klein wondkussen bevestigd. Ondanks dat reguliere pleisters niet steriel zijn, kunnen deze prima worden gebruikt om kleine verwondingen te verzorgen, zeker wanneer je ze samen met een desinfectiemiddel gebruikt. De wondpleister is verkrijgbaar met diverse eigenschappen. Denk onder meer aan waterbestendige pleisters, pleisters die vriendelijk zijn voor de gevoelige huid en aan speciale kinderpleisters. Door ons gevarieerde aanbod is de kans groot dat je de wondpleister vindt die past bij jouw levensstijl en persoonlijke voorkeuren.

 

Wondpleisters kopen bij KS Medical Group

 

Je kunt de diverse soorten wondpleisters kopen bij KS Medical Group. Wat onze pleisters met elkaar gemeen hebben, is dat ze van hoge kwaliteit zijn en het vermogen hebben om bloed en eventueel wondvocht te absorberen. De kleeflaag op de pleisters is uitgerust met ademende eigenschappen en het wondkussen zal niet aan de wond verkleven. Veel van onze pleisters hebben een laagje polyethyleen, waardoor zij vuil en vocht kunnen afstoten. Hierdoor bescherm je de wond tegen het in aanraking komen met vuil, dat een ontsteking kan veroorzaken en het genezingsproces van de verwonding in de weg staat.

 

Wondpleisters online bestellen

 

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan wondpleisters online. Speciaal voor kinderen hebben we pleisters met leuke plaatjes, voor medewerkers in de voedselbereiding bieden we blauwe wondpleisters en voor verwondingen op plaatsen van het lichaam die gedurende de dag veel in beweging zijn, bieden we extra flexibele wondpleisters aan. Je kunt de diverse wondpleisters online bestellen en betalen middels de creditcard, iDeal of PayPal. Mocht je niet zeker weten of de klassieke pleister volstaat bij de behandeling van je wond, neem dat contact op met een medewerker. Dan helpen we je bij het kiezen van het juiste wondbehandelingsmiddel.