Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Wondpleisters

Wondpleisters vind je in ons assortiment voor kleinere wondjes bij kinderen tot drukgevoelige plekken waar de wond bedekt moet worden met een pleister, tijdens sportactiviteiten. Bovendien vind je bij de pleister water- en vuilafstotende eigenschappen zodat de wond goed beschermd wordt onder de wondpleister.

 

Wondpleisters hebben uitzonderlijke kwaliteiten! Waaronder een goed absorberend vermogen van het wondkussen. Ook blijft het wondkussen niet aan de wond kleven door een huidvriendelijke kleeflaag. Daarnaast is de kleeflaag van onze wondpleisters voorzien van sterk hechtend en goed ademend materiaal.

Wondpleisters, wondpleister, wondpleisters kopen, wondpleisters online | Klein & Groot verpakking | KS Medical Group

Actieve filters

Dermaplast Flexible elastische pleister

DermaPlast Flexible elastische pleister

Prijs € 2,45
€ 2,67 incl. btw
Dermaplast aqua pleisters

Dermaplast Aqua pleisters

Prijs € 2,15
€ 2,34 incl. btw
DermaPlast classic pleisters

DermaPlast Classic pleisters

Prijs € 2,15
€ 2,34 incl. btw
Dermaplast Protect plus pleisters

DermaPlast Protect Plus pleisters

Prijs € 2,70
€ 2,94 incl. btw
DermaPlast Sensitive wondpleister

DermaPlast Sensitive wondpleister

Prijs € 9,20
€ 10,03 incl. btw
Dermaplast Comfort pleister

Dermaplast Comfort pleister

Prijs € 2,05
€ 2,23 incl. btw
DermaPlast Effect blarenpleisters

DermaPlast Effect blarenpleisters

Prijs € 5,50
€ 6,00 incl. btw
DermaPlast Kids pleisters

DermaPlast Kids pleisters

Prijs € 1,65
€ 1,65 incl. btw
DermaPlast Water Resistant Pleisters

DermaPlast Water Resistant Pleisters

Prijs € 3,30
€ 3,30 incl. btw

Wondpleisters waterdicht

Wondpleisters die waterdicht zijn vind je met hypoallergeen materiaal. Ook deze pleisters zijn goed absorberend voor vocht en bloed van de wondjes en kleeft het materiaal niet aan de huid. Ondanks het waterdichte materiaal kan deze wondpleister goed ademen en hechten in situaties waarbij de wondpleister in aanraking komt met vocht of water.

 

Wondpleisters met het veelgebruikte polyetheen

Pleisters beschikken vaak over het materiaal “Polyetheen” dat valt onder de paraplu “polymeer”. Het polymeer polyetheen is een bekend materiaal in de productie van wondpleisters.

 

Wondpleisters hun kracht om lang in goede staat te blijven hebben zij te danken aan de bestendigheid van polyetheen voor bacteriën. Een oude benaming van dit soort materiaal in wondpleisters is “Polyethyleen”. Op de pleisters vind je een dunne laag van polyethyleen, wat ervoor zorgt dat de pleister water- en vuilafstotend is.

Wondpleisters met diverse eigenschappen

Heb jij wondpleisters nodig? Bij KS Medical Group ben je aan het juiste adres. Wondpleisters worden veel gebruikt bij het afdekken van kleinere wondjes. De hechtpleisters zijn voorzien van een kleeflaag en hebben in het midden een klein wondkussen bevestigd. Reguliere pleisters zijn niet steriel, maar kunnen prima gebruikt worden bij verzorgen van kleinere verwonderen, zeker in combinatie met desinfectiemiddelen. De wondpleister is verkrijgbaar met diverse eigenschappen. Denk hierbij aan waterbestendige pleisters, pleisters geschikt voor een gevoelige huid en pleisters speciaal voor kinderen. Wij hebben een gevarieerd aanbod, zodat jij vindt wat je zoekt.

Wondpleisters kopen bij KS Medical Group

Bij KS Medical Group kun je terecht voor verschillende soorten wondpleisters. Onze pleisters zijn van hoge kwaliteit en hebben het vermogen om bloed en eventueel wondvocht te absorberen. De kleeflaag op de pleisters is uitgerust met ademende eigenschappen en het wondkussen zal niet aan de wond verkleven. Veel van onze pleisters hebben een laagje polyethyleen, waardoor zij vuil en vocht kunnen afstoten. De wond wordt hierdoor beschermt tegen vuil, dat een ontsteking kan veroorzaken en het genezingsproces van de verwonding in de weg staat.

Wondpleisters online bestellen

Ontdek het uitgebreide assortiment van KS Medical Group aan wondpleisters. Voor kinderen hebben we speciale pleisters met leuke plaatjes en voor medewerkers in voedselbereiding bieden we blauwe wondpleisters aan. Mensen die veel sporten en bewegingen kunnen bij ons terecht voor  pleisters die extra flexibel zijn. Je kunt de diverse wondpleisters online bestellen en betalen middels de creditcard, iDeal of PayPal. Mocht je niet zeker weten of de klassieke pleister volstaat bij de behandeling van je wond, neem dan contact op met een medewerker. Dan helpen we je graag bij het kiezen van het juiste wondbehandelingsmiddel.