Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Wondhechtstrip

Hypoallergene wondhechtstrips gemaakt van huidkleurig non-woven met polyacrylaat kleeflaag, met afgeronde hoeken, extreem lucht- en waterdampdoorlatend, geen maceratie, veilig hechtend, pijnloos en zonder resten achter te laten te verwijderen, stralingsindifferent; temperatuurbestendig.

Wondhechtstrips kopen

Ben jij op zoek naar een medische groothandel waar je wondhechtstrips kunt kopen? Bij KS Medical Group zit je goed. Wij bieden wondhechtstrips van het merk Omnistrip aan. De strips laten lucht en vocht door en zijn veilig te bevestigen op de huid. Tevens kan de tape ook weer pijnloos verwijderd worden en zal het niet blijven kleven op de huid. De wondhechtstrips beschermen tegen wondranden die trekken en stabiliseren verse littekens. In onze webshop vindt je verschillende maten zodat je het product kunt kopen wat jij nodig hebt. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende aantallen.

Wondhechtstrip, wondhechtstrips, wondhechtstrip kopen | KSMG

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Omnistrip wondhechtstrips

Omnistrip wondhechtstrips / zwaluwstaartjes

Prijs € 18,95
€ 20,66 incl. btw

Waarvoor gebruik je een wondhechtstrip?

Een wondhechtstrip wordt gebruikt voor de verzorging van wonden, vooral voor het hechten van kleine wondjes. Bij chirurgische incisies worden wondhechtstrips vaak gebruikt. De wondhechtstrips laten de huid ademen en ze hoeven niet verwijderd te worden voor eventuele röntgenonderzoeken. De strips in ons assortiment krult dankzij de afgeronde hoeken niet om en is eenvoudig in gebruik.

Wondhechtstrips en een uitstekende service

Nieuwsgierig geworden over de wondhechtstrips die KS Medical Group aanbiedt? Kijk vooral eens rond in onze webshop. Wij vinden het belangrijk om onze producten voor iedereen toegankelijk te maken tegen een scherpe prijs. Heb je vragen? Geen probleem! Je kunt contact met ons opnemen via de interne klantenservice die is opgenomen in onze website. We staan je ook graag telefonisch te woord.

Op onze website hebben we een speciale aanbiedingenpagina, waar je regelmatig kunt profiteren van fantastische aanbiedingen. Wie weet staan de wondhechtstrips die jij nodig hebt hier ook wel tussen. Bedraagt je bestelling meer dan €99,- dan zijn de verzendkosten gratis!