Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Wondhechtstrip

Hypoallergene wondhechtstrips gemaakt van huidkleurig non-woven met polyacrylaat kleeflaag, met afgeronde hoeken, extreem lucht- en waterdampdoorlatend, geen maceratie, veilig hechtend, pijnloos en zonder resten achter te laten te verwijderen, stralingsindifferent; temperatuurbestendig.

Wondhechtstrips kopen

Ben jij op zoek naar een medische groothandel alwaar je terecht kunt voor veel prachtige producten? In dat geval zit je bij ons goed. Bij ons kun je bijvoorbeeld wondhechtstrips kopen, maar ook veel andere prachtige producten. De kracht van onze webwinkel is dat wij ons richten op verschillende doelgroepen. We verkopen bijvoorbeeld producten voor grote bedrijven waar ook verscheidene zorgprofessionals actief zijn. Maar ook als consument behoort wondhechtstrips kopen tot de mogelijkheden. De meeste producten verkopen wij tegen een scherpe prijs en het is zelfs mogelijk om producten met korting aan te kopen. We hebben namelijk een speciale aanbiedingenpagina.

Wondhechtstrip, wondhechtstrips, wondhechtstrip kopen | KSMG

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Waarvoor gebruik je een wondhechtstrip?

Zoals de naam al doet vermoeden, gebruik je een wondhechtstrip om wonden te verzorgen. Het wordt vooral gebruikt voor het hechten van kleine wondjes. Maar het kan bijvoorbeeld ook worden gebruikt bij chirurgische incisies. In onze webwinkel verkopen wij dit product in verschillende afmetingen. Het voordeel van deze wondhechtstrip is dat het de huid laat ademen. Bovendien hoeft het ook niet te worden verwijderd voor röntgenonderzoek. Mocht er in de nabije toekomst een dergelijk onderzoek op de planning staan, dan hoef jij je daar gelukkig geen zorgen over te maken. 

Wondhechtstrips en een uitstekende service

We begrijpen al te goed dat je vragen kunt hebben over een specifiek product. In dat geval is dat geen enkel probleem, want wij hebben een interne klantenservice opgenomen in onze webwinkel. Daardoor kun jij zeer snel geholpen worden. Ook kun je bij ons regelmatig profiteren van fantastische aanbiedingen. Daarvoor hebben wij een speciale aanbiedingenpagina. De aanbiedingen kunnen om de zoveel tijd veranderen, dus misschien staan wondhechtstrips er binnenkort ook wel bij! Koop jij wondhechtstrips of andere producten in voor meer dan €99 per bestelling? Je kunt dan profiteren van gratis verzendkosten.