Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Waterdichte pleisters

Waterdichte pleisters van Hartmann

Hartmann is een grote naam op het gebied van zorg gerelateerde producten voor zowel professionele zorgverleners als voor particulieren. Deze leverancier bestaat al sinds 1818 en heeft door de jaren heen een zeer breed assortiment aan medische producten opgebouwd en heeft meerdere merken. DermaPlast is een merk dat zich richt op producten voor alledaagse kleinere wondjes, zoals pleisters. Dermaplast Aqua zijn waterdichte pleisters van het merk, die goed blijven zitten wanneer ze in contact komen met water. Zo kun je dagelijks terugkerende bezigheden waar veel water bij komt kijken, zoals de afwas doen, gewoon blijven uitvoeren zonder dat je het herstel van het wondje in de weg staat.

Actieve filters

Dermaplast aqua pleisters

Dermaplast Aqua pleisters

Prijs € 2,15
€ 2,34 incl. btw

Waterdichte pleisters kopen

Wanneer je veel met water in aanraking komt terwijl je een wond hebt, kunnen waterdichte pleisters een prima oplossing zijn. Waterdichte pleisters zijn ademend, maar de buitenste laag heeft toch het vermogen om vocht af te stoten. Zo kun je, wanneer je een kleine verwonding hebt opgelopen, je wond de benodigde bescherming bieden tijdens het douchen, baden of zwemmen. Een doosje DermaPlast Aqua waterbestendige pleisters bevat pleisters in drie verschillende afmetingen, zodat je voor diverse wondgrootten een goed formaat pleister tot je beschikking hebt. DermaPlast Aqua van Hartmann is geschikt voor jong en oud. Je kunt deze waterdichte pleisters kopen op onze website. 

Waterdichte pleisters online bestellen bij KS Medical Group

De waterdichte pleisters in ons assortiment zijn gemaakt van ademend polyurethaanfolie, zijn transparant en houden water buiten. Door deze waterdichte pleisters online te bestellen, kun je kleine schaafwondjes, snijwondjes of andere kleine en oppervlakkige wonden beschermen tegen bacteriën. Zelfs wanneer de pleister in contact komt met water, zal de wond beschut blijven tegen extern vuil en wordt een eventuele ontsteking van het wondje voorkomen. De waterbestendige variant van de reguliere pleister is voordelig te koop bij KS Medical Group. Je kunt deze middels diverse veilige methodes betalen. Je mag je bestelling ook achteraf betalen met Klarna.