Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Vyaire

Maak gebruik van een betrouwbare MADA 83 filter voor je spirometer

Voor professioneel en deskundig longonderzoek wordt er gebruik gemaakt van een spirometer, een astma monitor of COPD screener. Hierbij moet de patiënt met alle mogelijke kracht lucht in de spirometer blazen, waardoor de longfunctie wordt gemeten. Doorgaans wordt een spirometer gebruikt in ziekenhuizen, door huisartsen, revalidatiecentra of andere medische instellingen. Een spirometer mag als een zeer professioneel meetapparaat gezien worden en de resultaten van de test moeten door medici beoordeeld worden. Na iedere patiënt moet het mondstuk én filter worden vervangen. Zo houd je de garantie dat schadelijk bacteriën niet worden doorgegeven. Diverse merken spirometers maken gebruik van een MADA 83 filter.

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Wat zijn de kenmerken van een filter van MADA 83?

Altijd wanneer je de longfunctie van een nieuwe patiënt gaat meten met een spirometer, dan moet je het mondstuk en filter vervangen. Dit is nodig om te voorkomen dat patiënten elkaar besmetten met achtergebleven bacteriën. Vooral in de huidige tijd met Covid-19 is het erg belangrijk om goede filters te gebruiken. Het filter van MADA 83 is geschikt voor alle spirometers en medische apparatuur van Welch-Allyn, Carefusion, Vyaire en Jaeger. Het filter heeft de naam MADA 83. Het belangrijkste kenmerk van de MADA 83, is het voorgevormde 3D mondstuk waarin het filter is geïntegreerd. Naast het filter met mondstuk, is er ook een filter van MADA 83 met bit én neusklem. De filters houden ook Covid-19 bacteriën tegen en beïnvloeden niet de testuitslagen.

Een MADA 83 filter kopen bij KS Medical Group

Wanneer je gebruikmaakt van specifieke merken apparatuur om de longfunctie te meten, dan heb je hiervoor ook speciale filters nodig. Heb je apparatuur waar MADA 83 filters in moeten? Je kunt dan een MADA 83 filter kopen bij KS Medical Group. Wij verkopen de filters in dozen van 80 of 100 stuks. Bestel de filters heel gemakkelijk online in onze webshop of neem contact met ons op als je nog vragen hebt. Dit kan zelfs live via de Whatsapp functie in onze webshop.