Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Vyaire

Maak gebruik van een betrouwbare MADA 83 filter voor je spirometer

Een spirometer, astma monitor of COPD screener wordt gebruikt bij professioneel en deskundig longonderzoek. Bij dit onderzoek moet een patiënt krachtig inhaleren en uitblazen in de spirometer, zodat de longfunctie kan worden gemeten. Een spirometer wordt veelal gebruikt in ziekenhuizen, door huisartsen, revalidatiecentra of andere medische instellingen. Een spirometer mag als een zeer professioneel meetapparaat worden gezien en de resultaten van de test moeten door medici beoordeeld worden. Na iedere patiënt moet de filter worden vervangen. Zo houd je de garantie dat schadelijke bacteriën niet worden doorgegeven en voorkom je kruisbesmetting. Verschillende merken spirometers maken gebruik van een MADA 83 filter.

Actieve filters

Wat zijn de kenmerken van een filter van MADA 83?

Het is belangrijk om wanneer je de longfunctie van een nieuwe patiënt gaat meten met een spirometer dat het filter wordt te vervangen. Zo voorkom je dat patiënten elkaar besmetten met bacteriën die zijn achtergebleven. Zeker in de huidige tijd met Covid-19 is het belangrijk om goede filters te gebruiken. Het filter van MADA 83 is geschikt voor alle spirometers en medische apparatuur van Welch-Allyn, Carefusion, Vyaire en Jaeger. Het belangrijkste kenmerk van de MADA 83, is het voorgevormde 3D mondstuk waarin het filter is geïntegreerd. Naast het filter met mondstuk, is er ook een filter van MADA 83 met bite on mondstuk én neusklem. De filters houden ook Covid-19 bacteriën tegen en beïnvloeden niet de testuitslagen. Onafhankelijke testrapporten tonen dit aan.

Een MADA 83 filter kopen bij KS Medical Group

Bij het gebruik van specifieke merken apparatuur om de longfunctie te meten heb je ook speciale filters nodig. Heb je apparatuur waar MADA 83 filters in moeten? Bij KS Medical Group kun je MADA 83 filters kopen. Deze filters verkopen we in dozen van 80 of 100 stuks. De filters zijn gemakkelijk te bestellen online in onze webshop of neem contact met ons op als je nog vragen hebt. Dit kan zelfs live via de Whatsapp functie in onze webshop.