Top sellers

Vitalograph 

Vitalograph

Vitalograph is al 50 jaar een toonaangevende fabrikant van kwalitatieve cardio-respiratoire diagnostische apparaten. Met name de verschillende spirometers, de copd-6 screeners en astma monitoren zijn populair omdat het hoogwaardige producten zijn die aan alle eisen voldoen. KS Medical Group is de officiële distributeur van Vitalograph producten in Nederland.

 • Vitalograph aspiratoren

  Vitalograph aspiratoren

  Hieronder treft u alle modellen Vitalograph aspiratoren die KS Medical Group op basis van kennis en ervaring met zorg heeft samengesteld. Alles wat u nodig heeft voor een correcte behandeling met Vitalograph aspiratoren bij een patient in praktijken, huisbezoekingen of bij eerste hulp.

 • Vitalograph astma monitoren

  Vitalograph astma monitoren

  Hieronder treft u alle modellen Vitalograph astma monitoren, die KS Medical Group op basis van longfunctie specialisme en ervaring met zorg heeft samengesteld. Alles wat u nodig heeft voor correcte behandeling met astma monitoren voor in praktijken en thuisgebruik.

 • Vitalograph bacteriefilters

  Vitalograph bacteriefilters

  Hieronder treft u alle modellen Vitalograph Pulmonale bacteriefilters, die KS Medical Group op basis van longfunctie specialisme en ervaring met zorg heeft uitgezocht. De bacteriefilters zijn universeel toepasbaar op vele spirometers en andere long functie meters zoals COPD screeners van: Vitalograph, Micro Medical, Cafefusion en MIR.

 • Vitalograph Beademingsballonnen

  Vitalograph Beademingsballonnen

  Vitalograph autoclaveerbare beademingsballon komen in drie vershillende formaten: Volwassen, kinderen en zuigelingen. Alle Vitalograph beademingsballonnen zijn links- en rechtshandig te gebruiken dankzij de 360° graden ventielklep. De beademingsballonnen worden inclusief geleverd met beademingsmasker en O2 Reservoir & zuurstofslang. Alle Vitalograph beademingsballonen zijn conform de ANSI en ISO 10651-4:2002.

 • Vitalograph COPD screeners

  Vitalograph COPD screeners

  Hieronder treft alle modellen Vitalograph COPD screeners, die KS Medical Group op basis van longfunctie specialisme en ervaring met zorg heeft samengesteld. Alles wat u nodig heeft voor correcte behandeling met COPD screeners voor in praktijken en thuisgebruik.

 • Vitalograph desktop spirometers

  Vitalograph desktop spirometers

  Hieronder treft u alle modellen Vitalograph desktop spirometers die KS Medical Group op basis van longfunctie specialisme en ervaring met zorg heeft samengesteld. Alles wat u nodig heeft voor correcte behandeling met desktop spirometers.

 • Vitalograph handheld spirometers

  Vitalograph handheld spirometers

  Hieronder treft u alle modellen Vitalograph handheld spirometers die KS Medical Group op basis van longfunctie specialisme en ervaring met zorg heeft samengesteld. Alles wat u nodig heeft voor correcte behandeling met handheld Vitalograph spirometers.

 • Vitalograph kalbiratiespuiten

  Vitalograph kalbiratiespuiten

  Hieronder treft u de Vitalograph kalibratiespuiten, ook wel ijkspuit en controlespuit genoemd van KS Medical group voor spirometers. Geschikt voor het nauwkeurig afstemmen en testen met verschillende luchstroom snelheden van Vitalograph spirometers.

 • Vitalograph long monitoren

  Vitalograph long monitoren

  Hieronder treft u alle modellen Vitalograph long monitoren, die KS Medical Group op basis van longfunctie specialisme en ervaring met zorg heeft samengesteld. Alles wat u nodig heeft voor correcte behandeling met long monitoren voor in praktijken en thuisgebruik.

 • Vitalograph mondstukken

  Vitalograph mondstukken

  Hieronder treft u de Vitalograph disposable wegwerp mondstukken, ook wel blaaspijpjes genoemd, voor het gebruik van Vitalograph spirometers van KS Medical Group. De Vitalograph spirometer wegwerp mondstukken zijn snel, hygiënisch en comfortabel in gebruik.

 • Vitalograph neusklemmen

  Vitalograph neusklemmen

  Hieronder treft u alle Vitalograph wegwerp oftewel disposable modellen neusklemmen bij KS Medical Group. Voor effectief, snel en hygiënisch gebruik van vele longfunctie meters zoals spirometers, COPD screeners en Peakflowmeters met de Vitalograph neusklemmen.

 • Vitalograph PC based spirometers

  Vitalograph PC based spirometers

  Hieronder treft u alle modellen Vitalograph PC based spirometers die KS Medical Group op basis van longfunctie specialisme en ervaring met zorg heeft samengesteld. Alles wat u nodig heeft voor correcte behandeling met PC based Vitalograph spirometers.

 • Vitalograph peakflowmeters

  Vitalograph peakflowmeters

  Hieronder treft u alle modellen Vitalograph peakflowmeters, ook wel piekstroommeter genoemd, die KS Medical Group op basis van longfunctie specialisme en ervaring met zorg heeft samengesteld. Alles wat u nodig heeft voor correcte behandeling met peakflowmeters voor in praktijken en thuisgebruik.

Compare 0