Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Vitalograph

Gebruik voor spirometer een MADA 83 filter

Met de spirometer kun je de staat van de longen van je patiënten meten. Er zijn diverse soorten spirometers, van grote apparaten tot een handzaam model. Over het algemeen is de werking hetzelfde, de patiënt moet diep inademen en met alle kracht weer uitademen in de spirometer. De spirometer registreert vervolgens bepaalde gegevens waarmee de longfunctie wordt gemeten. Er bestaan ook modellen die specifiek op astma en COPD zijn gericht. Het spreekt voor zich, dat je uit het oogpunt van hygiëne voor iedere patiënt het mondstuk en filter vervangt. Een MADA 83 filter is geschikt voor diverse soorten spirometers. 

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

De MADA 83 bacteriefilter voor diverse merken spirometers

Er worden in de medische wereld diverse merken spirometers gebruikt. Soms heeft een merk spirometer een eigen filter nodig en soms zijn sommige soorten filters uitwisselbaar tussen de verschillende merken. Dit geldt ook voor de MADA 83 bacteriefilter. Deze filter wordt uiteraard gebruikt voor een spirometer van Vitalograph, maar is ook geschikt voor de spirometers van MIR en Micromedical. Deze kenmerkende blauwe bacterie- en virusfilters, zorgen ervoor dat de spirometer door iedere patiënt veilig gebruikt kan worden. Zo wordt voorkomen dat een patiënt besmet wordt door achtergebleven schadelijke bacteriën. De MADA 83 bacteriefilter is te koop in dozen van 100 stuks, zodat je een kleine voorraad kunt aanhouden.

Je kunt de MADA 83 filter kopen bij KS Medical Group

KS Medical Group is een organisatie die zich gespecialiseerd heeft in medische apparatuur en hulpmiddelen. Wij zijn anders dan de traditionele verkopers van medische apparatuur. Wij zijn laagdrempelig en hierdoor ook bereikbaar voor doelgroepen die anders nauwelijks toegang hebben tot professionele medische apparatuur. Wij vinden dat medische apparaten niet alleen door grote medische instellingen bereikbaar moeten zijn, ook de kleine zelfstandige en particulieren kunnen bij ons bestellen. Zo kun je ook een MADA 83 filter kopen in onze webshop. Dit is gemakkelijk, goedkoop en snel en je hoeft er niet de deur voor uit.