Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Vitalograph

Gebruik voor spirometer een MADA 83 filter

Spirometers worden gebruikt om de staat van de longen van je patiënten te meten en er zijn verschillende soorten spirometers waarmee je deze meting kunt doen. Van grote apparaten tot een handzaam model, alleen blijft de werking over het algemeen hetzelfde. Patiënten moeten diep inademen om vervolgens met alle kracht weer uit te ademen in de spirometer. De spirometer registreert vervolgens bepaalde gegevens waarmee de longfunctie wordt gemeten. Er bestaan ook modellen die specifiek zijn gericht op astma en COPD. Natuurlijk vervang je, uit het oogpunt van hygiëne voor iedere patiënt, het mondstuk en filter. Een MADA 83 filter is geschikt voor diverse soorten spirometers.

Actieve filters

De MADA 83 bacteriefilter voor diverse merken spirometers

In de medische wereld worden diverse merken spirometers gebruikt. Een merk spirometer kan een eigen filter nodig hebben en soms zijn sommige soorten filters uitwisselbaar tussen de verschillende merken. Dit is ook het geval voor de MADA 83 bacteriefilter. Uiteraard wordt dit filter gebruikt voor een spirometer van Vitalograph, maar het is ook geschikt voor de spirometers van MIR en Micromedical. MADA filtersw zijn beschikbaar in 4 kleuren afhankelijk van de maat van de spirometer. Zo wordt voorkomen dat een patiënt besmet wordt door achtergebleven schadelijke bacteriën. De MADA 83 bacteriefilter is te koop bij KS Medical Group in dozen van 80 of 100 stuks, afhankelijk van de samenstelling. Ook kun je kiezen om een filter, neusklem en bite on mondstuk aan te schaffen. Wil je een plastic neusklem of met foam pads? Ook die hebben we in ons assortiment!

Je kunt de MADA 83 filter kopen bij KS Medical Group

Bij KS Medical Group kun je een MADA 83 filter kopen in onze webshop. Dit is gemakkelijk, goedkoop en snel. Je hoeft er dus niet voor de deur uit. Als organisatie hebben wij ons gespecialiseerd in medische apparatuur en hulpmiddelen. Wij zijn anders dan de traditionele verkopers van medische apparatuur. KS Medical Group is laagdrempelig en hierdoor ook bereikbaar voor doelgroepen die anders nauwelijks toegang hebben tot professionele medische apparatuur. Wij vinden dat medische apparaten niet alleen voor grote medische instellingen bereikbaar moeten zijn, ook de kleine zelfstandige en particulieren kunnen bij ons bestellen.