Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Vingerpleisters

Vingerpleisters met extra kleefkracht

Vingerpleisters zijn ontworpen om kleine wondjes aan de vingers te behandelen. Een reguliere pleister volstaat hiervoor doorgaans niet, omdat je je vingers gedurende de dag veel gebruikt en beweegt. Een gewone pleister zal hierdoor snel verschuiven of losraken. Ook hebben de gewone pleisters minder kleefkracht dan onze vingerpleisters en zijn ze niet waterbestendig. Vingerpleisters zijn voorzien van een extra klevende laag, die minder gemakkelijk losraakt door bewegingen en door het contact met vocht. Dit type pleister is speciaal ontwikkeld om kleine verwondingen van een zachte en huidvriendelijke verzorging te voorzien. Het wondkussen dat goed in staat is om wondvocht en bloed op te nemen zal niet verkleven met de verwonding.

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Extra lange vingerpleisters kopen

Je kunt extra lange vingerpleisters kopen voor een betere fixatie op de huid. Deze variant op de vingerpleisters kun je meerdere malen om de vinger wikkelen, zodat deze tijdens je bezigheden beter op zijn plaats blijft zitten. Het elastische textielweefsel waarvan de pleister is gemaakt, past zich aan jouw bewegingen aan. De waterafstotende buitenlaag van dit type pleister beschermt de verwonding aan je vinger tegen vuil en vocht van buitenaf, zodat de genezing niet zal worden belemmerd. Vingerpleisters zijn verkrijgbaar in speciale vormen, zodat je ook verwondingen aan je vingertoppen kunt behandelen, zonder beperkt te worden in je dagelijkse bezigheden. Voor horecaondernemers zijn er speciale HACCP-vingerpleisters op de markt, die door hun blauwe, opvallende kleur goed detecteerbaar zijn. 

Vingerpleisters online bestellen bij KS Medical Group

Vergelijk ons aanbod aan vingerpleisters online en ontdek welke pleisters het best passen bij jouw persoonlijke situatie. In welke mate beweeg je je vingers bij je werkzaamheden en op welke plaats van de vinger loop je het meeste risico om verwond te raken? Aan de hand van dergelijke gegevens, kun je besluiten om voor extra lange pleisters te kiezen of blijkt juist dat de pleisters in speciale vormen geschikter zijn, zodat je wondjes op te vingertoppen en gewrichten beter kunt verzorgen. Werk je in de keuken van een restaurant? Bekijk dan ons assortiment aan blauwe pleisters eens, zodat je de veiligheids- en hygiënevoorschriften die de wet voorschrijft, naar behoren kunt naleven.