Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Toonaudiometrie

Voer met de juiste apparatuur toonaudiometrie uit

Toonaudiometrie is een gehoortest, waarbij je op basis van het laten horen van tonen op verschillende frequenties, een eventueel gehoorverlies kunt vaststellen. De werking van toonaudiometrie is niet zo heel moeilijk, je hebt er wel de juiste apparatuur voor nodig. Als het over apparatuur voor toonaudiometrie gaat, dan vormt de audiometer de basis. De audiometer is het kastje in een handzaam formaat, waarmee de frequentie en volume van de tonen ingesteld worden. Hierbij hoort nog een koptelefoon en een reactieknop en je kunt volledig aan de slag om het gehoor van je klanten of patiënten te testen.

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Audiometer 820m

PC Audiometer 820M air and bone conduction

Prijs € 1.749,00
€ 1.749,00 incl. btw
Audiometer 800m

PC Audiometer 800M

Prijs € 1.349,00
€ 1.349,00 incl. btw
Screening audiometer 9910

Audiometer screening 9910

Prijs € 875,00
€ 875,00 incl. btw
PC-audiometer 600M

Audiometer PC 600M USB

Prijs € 1.085,00
€ 1.085,00 incl. btw
Auditest audiometer KS Medical Group

Audiometer AudiTest screening

Prijs € 585,00
€ 585,00 incl. btw

Een PC toonaudiometer maakt een gehoortest uitvoeren gemakkelijker

Wil je op professionele wijze een gehoortest uitvoeren? Dan ben je het beste af met een PC toonaudiometer. Hierbij wordt de audiometer op de pc of laptop aangesloten. Er wordt software meegeleverd, waardoor je meer mogelijkheden hebt tijdens het uitvoeren van de gehoortest. De PC Audiometer 820M air and bone conduction is de meest uitgebreide PC toonaudiometer. Hiermee is het mogelijk om een gehoortest in luchtgeleiding en in de beengeleiding uit te voeren. Met het uitgebreide softwarepakket kun je diverse tests programmeren, maak je patiëntenbladen en kun je de resultaten gemakkelijk afdrukken en exporteren. De software is compatibel met diverse andere soorten medische software, zodat je gegevens kunt uitwisselen.

Een toonaudiometer online bestellen bij KS Medical Group

Wil jij een toonaudiometer online bestellen? Dan kan dit gemakkelijk in de webshop van KS Medical Group. Niet alleen als professional of als bedrijf kun je bij ons terecht. Onze doelstelling is om medische apparatuur en hulpmiddelen voor iedereen bereikbaar te maken. Ook particulieren mogen daarom in onze webshop bestellen. Zo kun je ook thuis met een toonaudiometer je gehoor in de gaten houden. Om medische apparatuur toegankelijk te houden voor iedereen, zijn onze producten laag geprijsd. Neem een kijkje in de webshop om de soorten toonaudiometers te bekijken of vul het contactformulier in als je meer informatie nodig hebt.