Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Filteren op

Opties

Opties

Sterillium MED

Sterillium med

is geschikt voor hygiënische en chirurgische handdesinfectie. Sterillium® med is kleurstof- en parfumvrij en daardoor bijzonder geschikt voor gebruikers met een gevoelige huid.

Sterillium MED, sterillium MED handdesinfectie, sterillium MED kopen | KS Medical Group

Actieve filters

Sterillium MED handdesinfectie 100ml

Sterillium MED handdesinfectie 100ml

Prijs € 2,75
€ 2,75 incl. btw
Sterillium MED handdesinfectie 500ml

Sterillium MED Handdesinfectie 500ml

Prijs € 5,69
€ 5,69 incl. btw
Sterillium MED handdesinfectie 1000ml

Sterillium MED Handdesinfectie 1000ml

Prijs € 8,95
€ 8,95 incl. btw

Sterillium MED als aanvulling op een goede handhygiëne

Een goede handhygiëne begint bij het regelmatig wassen van je handen. In sommige situaties zijn extra maatregelen gewenst om de hygiëne te vergroten. Binnen de gezondheidszorg zijn dit de momenten voordat een patiënt wordt aangeraakt en voordat er wordt gestart met een medische ingreep. Ook na afloop van bepaalde handelingen, zoals na het contact met een patiënt of nadat je in aanraking bent geweest met lichaamsvloeistoffen, is het raadzaam om de handen goed te ontsmetten met een handalcohol. Sterillium MED desinfectiemiddel is een goede aanvulling op het wassen van je handen en geeft jou én je patiënten extra bescherming tegen het besmet raken met bacteriën, schimmels, gisten en virussen.

Sterillium MED kopen

In onze webwinkel kun je Sterillium MED kopen om het risico op besmetting te verkleinen. De desinfectiealcohol van Sterillium staat al ruim 50 jaar bekend om zijn antimicrobiële activiteit. Ondanks de werkzame bestanddelen is dit desinfectiemiddel zeer huidvriendelijk te noemen. Er is geen gebruik gemaakt van geur- en kleurstoffen die de huid zouden kunnen irriteren. Ook is er geen parfum toegevoegd, waardoor het desinfectiemiddel zacht is voor de gevoeligere huid. Mensen die werkzaam zijn in sectoren, waarbij de handen met grote regelmaat gedesinfecteerd dienen te worden, kunnen Sterillium MED langdurig gebruiken door de uitstekende huidverdraagzaamheid. Bij KS Medical Group kun je Sterillium MED in flacons met diverse inhouden, waaronder 100 ml, 500 ml en 1000 ml.

Sterillium MED online bestellen voor particulier of zakelijk gebruik

KS Medical Group biedt online zorgproducten aan voor particulieren en zakelijke klanten tegen betaalbare prijzen. Je kunt Sterillium MED online bestellen in onze webshop. Eventueel kun je de bestelling van deze handalcohol aanvullen met een dispenser of doseerpomp en andere medische benodigdheden. Je order wordt kosteloos verzonden als je voor minimaal €99,- bestelt. Ook bieden wij onze klanten het gratis retourneren van producten aan. Je hebt 14 dagen de tijd om een bestelling aan ons terug te zenden, gerekend vanaf de dag waarop je het pakket in ontvangst hebt genomen. Je kunt je retourlabel telefonisch aanvragen, via de WhatsApp of je kunt ons een e-mail sturen.