Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Sterillium Gel & MED

Hygiënisch desinfecteren en hydrateren

Sterillium Gel en Med producten zijn handdesinfectantia voor het desinfecteren van handen en voor een uitstekende bescherming tegen een overdracht van micro-organismen.

 

Naast de hygiënische eigenschappen is Sterillium een veelbelovend desinfectie product voor de hydratatie van de huid. Want ook bij het regelmatige gebruik van deze desinfectieproducten is de GEL net als de Sterillium MED variant uitstekend te verdragen door de huid.

 

Sterillium MED haar eigenschappen

Voor een hygienische of chirurgische desinfectie is het gebruik van Sterillium MED een aanrader. Het Sterillium product heeft een complete werking op de handen bij het aanbrengen op de juiste wijze: droge handen, vochtig houden met MED en zelf op laten drogen. De vingertoppen zijn hierin essentieel om goed te desinfecteren.

 

In 30 seconden heeft de complete werking plaatsgevonden inclusief norovirus. Sterillium producten worden zeer goed verdragen door de huid, net als Sterillium GEL. Bovendien is een gevoelige huid geen reden om Sterillium MED niet te gebruiken, ook een droog huidtype is geschikt voor het gebruik van deze desinfectiemiddelen. Sterillium MED handdesinfectie is verkrijgbaar in 100ml, 500ml, 1000ml, maar ook Sterillium MED 1000ml met pomp of 500 ml met pomp.

 

Sterillium GEL haar eigenschappen

Ook de gel variant beschikt over vergelijkbare eigenschappen. Net als de Sterillium MED is de gel geproduceerd met 85 gram ethanol per 100ml voor optimale hygiëne.  Niet alleen Sterillium MED heeft huidvriendelijke eigenschappen.

 

Sterillium GEL is net als de med variant uitstekend voor langdurig gebruik en zal de handen eerder hydrateren dan uitdrogen. Tot slot bevatten de desinfectieproducten van Sterillium geen kleurstoffen en parfum.

Sterillium Gel & MED, sterillium gel, gel sterillium, sterillium gel kopen | KS Medical Group | 99,99% desinfectie

Er zijn 18 producten.

Item 1-18 van 18 in totaal item(s)

Actieve filters

Sterillium 500ml handdesinfectie

Sterillium 500ml Handdesinfectie

Prijs € 6,45
€ 6,45 incl. btw
Sterillium MED handdesinfectie 100ml

Sterillium MED handdesinfectie 100ml

Prijs € 2,75
€ 2,75 incl. btw
Sterillium MED handdesinfectie 500ml

Sterillium MED Handdesinfectie 500ml

Prijs € 5,69
€ 5,69 incl. btw
Sterillium Gel Pure handdesinfectie 475ml

Sterillium Gel Pure Handdesinfectie 475ml

Prijs € 5,85
€ 5,85 incl. btw
Sterillium MED handdesinfectie 1000ml

Sterillium MED Handdesinfectie 1000ml

Prijs € 8,95
€ 8,95 incl. btw
Flaconhouder BODE Eurodispenser 3

BODE eurodispenser 3 flaconhouder 1000ml

Normale prijs € 12,75 -20% Prijs € 10,20
€ 10,20 incl. btw
  • -20%
Bode eurodispenser 3 flex

Bode Eurodispenser 3 Flex

Normale prijs € 37,46 -20% Prijs € 29,97
€ 29,97 incl. btw
  • -20%
Euro dispenser Safety plus voor o.a. Sterillium

Eurodispenser Safety Plus voor 1000ml flacons

Normale prijs € 35,49 -20% Prijs € 28,39
€ 28,39 incl. btw
  • -20%

Desinfecterende handgel ziekenhuis

Binnen 30 seconden desinfecteert Sterillium de huid voor wel meer dan 99,99%. Voor zowel de thuisgebruiker als in klinieken, praktijken en ziekenhuizen is de Sterillium Gel en Med een zeer geschikt product. In operatie- of siliconen/latexhandschoenen dooft het effect niet uit, de restwerking van Sterillium desinfecterende handgel houdt minstens drie uren aan.

De desinfecterende handgel kan op droge handen worden aangebracht en moet voor optimaal gebruik de handen volledig bedekken. Met de pomp in de 100ml of 475 ml verpakking kan er voldoende worden gedoseerd. De dispenser kan gebruikt worden met de elle boog voor maximale hygiëne.

Er is geen wasbak of water nodig voor het gebruik van Sterillium handgel. In alle gevallen waar hygiëne cruciaal is kan de desinfecterende gel gebruikt worden om handen te desinfecteren met meer dan 99,99%. 

 

  

Desinfecterende handgel hydrateert

In de genoemde branches is het goed voor te stellen dat hygiëne continu een rol speelt en desinfectie dus een bekend fenomeen is. Het gebruik van deze gel zorgt niet alleen voor optimale desinfectie van de handen, maar ook voor een goede hydratatie van de huid en dat juist na herhaaldelijk gebruik van de Sterillium gel. 

 

Herhaaldelijk gebruik is geen probleem met de verpakking van de Sterillium Gel 475ml met pomp. Tevens voor thuisgebruik of elders is er ook een verpakking met 100ml.

 

 

Sterillium Gels en attributen

Hygiëne producten zoals de benoemde Sterillium Gel vinden wellicht niet hun plek in de operatiekamer of slagerij bijvoorbeeld. Hiervoor zijn verschillende attributen die gebruikt kunnen worden om het gebruik van de sterillium producten te vereenvoudigen.

 

Tevens zijn de attributen ook hygiënisch in gebruik. De dispensers hebben vaak een groot oppervlak om te dispensen en daarmee kan de elle boog eenvoudig worden gebruikt om de vloeistof uit de verpakking te pompen.