Sterillium Gel Pure

Sterillium vloeistof Is geschikt voor hygiënische en chirurgische handdesinfectie. Sterillium® Gel pure is kleurstof- en parfumvrij en daardoor bijzonder geschikt voor gebruikers met een gevoelige huid.

Desinfecteer handen met Sterillium Gel 

Het gunstige effect van producten op alcoholbasis blijkt in vergelijking met niet medische of antiseptische zeepsoorten. Sterillium is een handdesinfectie Gel die niet alleen bacteriën dood binnen enkele seconden, maar ook de huid aanzienlijk hydrateert.

Bovendien zorgt dit ervoor dat de handhygiëne op langere termijn wordt bevorderd. Sterillium speelt binnen de handdesinfectie al 50 jaar lang een rol bij het bevorderen van de hygiëne voor handen en hygiëne protocollen. 

Werkzaam tegen bacteriën, mycobacteriën, gisten, schimmels en virussen. Bijzonder huidvriendelijk en terugvettend. Uitstekende verdraagzaamheid, ook bij langdurig gebruik. Direct werkzaam alsmede een residuwerking. Sterillium® is geregistreerd als geneesmiddel met RvG nummer 20663.

Sterillium Gel | KS Medical Group

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Sterillium meer dan 99,99% desinfectie

Binnen 30 seconden desinfecteert Sterillium de huid voor wel meer dan 99,99%. In operatie- of siliconen/latexhandschoenen dooft het effect niet uit, de restwerking houdt minstens drie uren aan.

 

De desinfectie gel kan op droge handen worden aangebracht en moet voor optimaal gebruik de handen volledig bedekken. Met de pomp in de 100ml of 475 ml verpakking kan er voldoende worden gedoseerd. De dispenser kan gebruikt worden met de elle boog voor maximale hygiëne.

Sterillium voor zowel ziekenhuizen als slagerijen

Er is geen wasbak of water nodig voor het gebruik van Sterillium Gel. In alle gevallen waar hygiëne cruciaal is kan de gel gebruikt worden om handen te desinfecteren met meer dan 99,99%. 

 

Zo wordt de Sterillium desinfectie gel gebruik in ziekenhuizen, klinieken, schoonmaakdiensten, vishandel en slagerijen. 

 

  

Sterillium gel hydrateert

In de genoemde branches is het goed voor te stellen dat hygiëne continu een rol speelt en desinfectie dus een bekend fenomeen is. Het gebruik van deze gel zorgt niet alleen voor optimale desinfectie van de handen, maar ook voor een goede hydratatie van de huid en dat juist na herhaaldelijk gebruik van de Sterillium gel. 

 

Herhaaldelijk gebruik is geen probleem met de verpakking van de Sterillium Gel 475ml met pomp. Tevens voor thuisgebruik of elders is er ook een verpakking met 100ml.