Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Sportverzorging

Sportverzorging van DermaPlast Active biedt een professioneel en gebruiksvriendelijk productassortiment. Behandelingen van typische sportblessures kunnen worden uitgevoerd met de sportverzorgingsproducten van DermaPlast.  

 

De producten van DermaPlast voldoet aan strenge kwaliteitseisen van HARTMANN. Zo kunnen blessures worden voorkomen, verlicht of verholpen.

 

Sportzorg met koelproducten

Cool gels, cool sprays en meer. Sportverzorgingsproducten te gebruiken bij blessures die veroorzaakt worden door sportieve activiteiten. Koelproducten bevatten menthol die zorgen voor een koel effect en vermindert de pijn in de blessure.

De koeling van deze sportverzorgingsproducten voorkomen zwellingen en bulten.

 

Sportverpleging met sporttapes

Sportverzorging zoals sporttape worden gebruikt bij blessures of ter preventie van blessures. De tape verstevigd de spieren door de elastische functie. Naast professionele sporters is het ook heel gebruikelijk als normale sporter, om van deze sportverzorging gebruik te maken.

Door de kracht van de sporttape wordt niet alleen de spier en het gewricht ondersteund, ook het vocht dat overtollig is wordt weggedreven door de sporttape.

Sporttape kan het gewricht of de spier(en) stabiliseren en op de juiste plek laten zitten.

Hiernaast is deze sportverzorgende tape goed voor het verzachten van de pijn en het stimuleren van de bloedsomloop. Bovendien kunnen tapes overbelasting van spieren voorkomen. 

Sportverzorging, sportverzorgingsproducten, sportverzorgingsproducten kopen | Sporttapes & Koel producten | KS Medical Group

Er zijn 41 producten.

Item 1-9 van 41 in totaal item(s)

Actieve filters

0