Sportverzorging

Naast sportverpleging, zijn er op deze pagina ook producten aanwezig ter preventie van sportblessures. Naast verschillende koelproducten kunt u ook kinesiotape of andere sporttapes ter verzorging/preventie van sportblessures bestellen.

 

Sportzorg met koelproducten

Cool gels, cool sprays en meer. Sportverzorgingsproducten te gebruiken bij blessures die veroorzaakt worden door sportieve activiteiten. Koelproducten bevatten menthol die zorgen voor een koel effect en vermindert de pijn in de blessure.

De koeling van deze sportverzorgingsproducten voorkomen zwellingen en bulten.

 

Sportverpleging met sporttapes

Sportverzorging zoals sporttape worden gebruikt bij blessures of ter preventie van blessures. De tape verstevigd de spieren door de elastische functie. Naast professionele sporters is het ook heel gebruikelijk als normale sporter, om van deze sportverzorging gebruik te maken.

Door de kracht van de sporttape wordt niet alleen de spier en het gewricht ondersteund, ook het vocht dat overtollig is wordt weggedreven door de sporttape.

Sporttape kan het gewricht of de spier(en) stabiliseren en op de juiste plek laten zitten.

Hiernaast is deze sportverzorgende tape goed voor het verzachten van de pijn en het stimuleren van de bloedsomloop. Bovendien kunnen tapes overbelasting van spieren voorkomen. 

Sportverzorging | Sporttapes & Koel producten | KS Medical Group

Er zijn 16 producten.

Item 1-9 van 16 in totaal item(s)

Actieve filters

0