Top sellers

Pulmonale bacteriefilters 

Pulmonale bacteriefilters

Hieronder treft u de populairste modellen pulmonale bacteriefilters, die KS Medical Group op basis van longfunctie specialisme en ervaring met zorg heeft uitgezocht. Bacteriele en virale filters met speciaal beschermend membraam zodat er geen losse filterdeeltjes kunnen worden ingeademd. Deze bacteriefilters voor de spirometerie zijn universeel toepasbaar op vele spirometers en andere long functie meters zoals COPD screeners van: Vitalograph, Micro Medical, Cafefusion en MIR.

De webwinkel van KS Medical Group hanteert een selectie van het werkelijke aanbod aan pulmonale bacteriefilters. Als u niet uw gewenste filters kunt vinden neem dan contact op voor verdere mogelijkheden.

 • Pulmonale filters met ovaal mondstuk

  Pulmonale filters met ovaal mondstuk

  Hieronder treft u de volledig recyclebare bacteriele en virale filters met speciaal beschermend membraam van KS Medical Group. De pulmonale bacteriefilters zijn zonder gebruik van een adapter universeel toepasbaar op vele bekende merken: Vitalograph, Micro Medical, Cafefusion en MIR. Daarnaast hebben deze pumonale bacteriefilters een ovaal mondstuk wat het comfort voor de patient verbetert en het ovale mondstuk vermindert de kans dat lucht via de zijkant van de mond kan ontsnappen.

 • Pulmonale filters met standaard mondstuk

  Pulmonale filters met standaard mondstuk

  Hieronder treft u de volledig recyclebare bacteriele en virale filters met speciaal beschermend membraam van KS Medical Group. De pulmonale bacteriefilters zijn zonder gebruik van een adapter universeel toepasbaar op vele bekende merken: Vitalograph, Micro Medical, Cafefusion en MIR.

 • Pulmonale filters met 3d mondstuk

  Pulmonale filters met 3d mondstuk

  Hieronder treft u de 3D bacteriele en virale filters van KS Medical Group. De pulmonale bacteriefilters zijn zonder gebruik van een adapter universeel toepasbaar op vele bekende merken: Carefusion en Jaeger. Deze pumonale bacteriefilters hebben een een uniek 3d gevormd mondstuk die gevormd is naar de mond zodat de filter perfect aansluit voor een juiste afdichting.

 • Overige bacteriefilters

  Overige bacteriefilters

Compare 0