Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Pols bloeddrukmeter

Een bloeddrukmeter voor de pols

Bij een bloeddrukmeter voor de pols wordt de manchet voor de meting aangebracht rond de pols. Belangrijk bij dit type bloeddrukmeter is dat je je pols op harthoogte houdt, wanneer de bloeddruk wordt gemeten. De polsbloeddrukmeters in onze webshop zorgen voor een comfortabele meting en het voordeel van een polsbloeddrukmeter is dat je alleen je mouw hoeft op te stropen, wat bij een bovenarmbloeddrukmeter niet het geval is.   

Polsbloeddrukmeter, bloeddrukmeter pols, polsbloeddrukmeter kopen, polsbloeddrukmeter online | 3 jaar garantie | KS Medical Group

Actieve filters

Polsbloeddrukmeter kopen

Je kunt op de website van KS Medical Group een polsbloeddrukmeter kopen om de waarden van je bloeddruk te kunnen controleren en analyseren. Door het grote scherm is het eenvoudig om de boven- en onderdruk af te lezen. Ook beschikken onze polsbloeddrukmeters over een resultaatindicator. Aan de hand van de kleuren rood, oranje en groen kun je in één oogopslag zien of je bloeddruk goed is of dat deze aan de hoge kant is.

Een polsbloeddrukmeter online bestellen bij KS Medical Group

Gaat jouw voorkeur uit naar het gebruiken van een polsmanchet bij het meten van je bloeddruk? Je kunt nu je polsbloeddrukmeter eenvoudig online bestellen bij KS Medical Groep. Onze polsbloedrukmeters zijn verkrijgbaar inclusief polsmanchet met een bereik van 12,5 cm tot 21 cm, de benodigde AAA-batterijen en een handige box op de polsbloeddrukmeter op te bergen. Je profiteert van een gratis verzending bij orders vanaf €99,-.