Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Pleisters op rol

Pleisters op rol zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten. Deze wondpleisters beschikken over een goed wondkussen met een huidvriendelijke kleeflaag. Bovendien zijn de pleisters op rol goed absorberend en hechtend voor de wond.

Heb je een gevoelige huid? Door het zachte en soepel materiaal van deze pleister is deze geschikt voor een gevoelige huid.

Actieve filters

DermaPlast Sensitive wondpleister

DermaPlast Sensitive wondpleister

Prijs € 9,20
€ 10,03 incl. btw
Omnitape tapeverband

Hartmann Omnitape tapeverband

Prijs € 2,85
€ 3,11 incl. btw
Hartmann Omnisilk hypoallergene fixatiepleister

Hartmann Omnisilk hypoallergene fixatiepleister

Prijs € 1,85
€ 2,02 incl. btw
Hartmann Omnipor fixatiepleister

Hartmann Omnipor fixatiepleister

Prijs € 0,99
€ 1,08 incl. btw
Hartmann Omniplast hypoallergene fixatiepleister

Hartmann Omniplast hypoallergene fixatiepleister

Prijs € 1,80
€ 1,96 incl. btw
Omnifix Elastic fixatieverband 10cm x 2mtr

Hartmann Omnifix elastic fixatieverband

Prijs € 1,80
€ 1,96 incl. btw
Hartmann Omnifilm transparante fixatiepleister

Hartmann Omnifilm transparante fixatiepleister

Prijs € 2,55
€ 2,78 incl. btw

Hypoallergene pleister op rol

Producten waar minder allergenen in zitten noemen we hypoallergeen. Je huid kan allergische reacties veroorzaken wanneer een product veel allergenen bevat. Eerder stond de term “hypoallergeen” voor een beperkt aantal allergene stoffen. Maar sinds 2019 is dit compleet veranderd. Want “hypoallergeen” mogen we niet zomaar meer gebruiken. Nu mogen we slechts hypoallergene producten verkopen als deze helemaal geen allergenen bevatten. Zo zijn ook deze pleisters op rol vrij van allergenen.

Goed hechtende pleisters

Andere pleisters in ons assortiment, niet zozeer op rol, hebben ook hun eigenschappen. Wel hebben alle pleisters in ons assortiment de sterke elasticiteit met elkaar gemeen en het juiste materiaal voor het doen hechten van de wond.

Naast de bekende wondpleisters, vind je in ons assortiment ook hechtpleisters. Hechtpleisters zijn huidkleurig en extreem lucht- en waterdampdoorlatend. Doordat de wondranden tegen elkaar aan worden geplakt kan de wond dankzij de hechtpleister goed hechten.

Grote pleisters

Grotere pleisters noemen we een “eilandpleister”. Deze vind je niet zoals de eerdergenoemde wondpleisters op rol, maar wel in grote verpakkingen van 25 stuks. In wel acht verschillende maten kan je grote wonden behandelen met de eilandpleister.