Pleisters kopen

Plakpleisters, Hypoallergene wondpleisters, injectiepleisters en meer tref je op deze pagina. Pleisters aanschaffen doet u hier met een huidvriendelijke kleeflaag en een zacht, maar goed hechtend materiaal. De pleisters zijn goed tot extreem luchtdoorlatend voor de beste genezing van de betreffende verwonding.  

 

Pleisters aanschaffen met meer elasticiteit

Een injectie uitgevoerd of bloed afgenomen? Een injectiepleister dekt de betreffende plek na de uitvoering. Door het non-woven materiaal waarover deze pleister beschikt, wordt het bloed snel opgenomen in het wondkussen. 

 

De pleisters zijn praktisch geproduceerd op een rol om deze snel te kunnen gebruiken na een inenting of bloedafname. Naast injecties of afnames van bloed kunnen deze pleisters ook gebruikt worden om kleine wondjes af te dekken. 

 

Pleisters online bestellen? | KS Medical Group | Vanaf €4,29

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Pleisters bestellen voor hechtingen

Ook onze hechtpleisters hebben minder allergeen dan normale pleisters. Bovendien is deze wondhechtstrip huidkleurig en extreem lucht en waterdamp doorlatend. Deze kleine hechtpleisters zijn geschikt voor het atraumatisch sluiten van wonden of wondjes.

 

De speciale hechtpleisters plakken de wondranden tegen elkaar om de wond goed te laten hechten.

 

Pleisters hypoallergeen

Deze pleister heeft een goed absorberend wondkussen met zacht en soepel materiaal. Bent u kwetsbaar voor allergische reacties? Dan is de aanschaf van hypoallergene pleisters wellicht verstandiger dan de aanschaf van reguliere wondpleisters.