Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Pleisters

Plakpleisters, Hypoallergene wondpleisters, injectiepleisters en meer tref je op deze pagina. Pleisters aanschaffen doet u hier met een huidvriendelijke kleeflaag en een zacht, maar goed hechtend materiaal. De pleisters zijn goed tot extreem luchtdoorlatend voor de beste genezing van de betreffende verwonding.

Pleisters bestellen met meer elasticiteit

Een injectie uitgevoerd of bloed afgenomen? Een injectiepleister dekt de betreffende plek na de uitvoering. Door het non-woven materiaal waarover deze pleister beschikt, wordt het bloed snel opgenomen in het wondkussen. 

De pleisters zijn praktisch geproduceerd op een rol om deze snel te kunnen gebruiken na een inenting of bloedafname. Naast injecties of afnames van bloed kunnen deze pleisters ook gebruikt worden om kleine wondjes af te dekken. 

Klassieke pleisters kopen

Voor in de keukenlade, in een medische kit, op kantoor of mee op reis. Pleisters nemen weinig ruimte in, maar kunnen goed van pas komen op momenten dat je het niet verwacht. Klassieke pleisters zijn daarom ideaal om binnen handbereik te houden. Bovendien is deze pleister een universele variant met slijtvast textielweefsel en een waterafstotende eigenschap. Dus voor zowel de kleine als grote mens is een verpakking klassieke pleisters bestellen een aanrader.

Een pleister die vanzelf verdwijnt

Pleisters kunnen bescherming van de wond bieden, maar het knippen en plakken van een pleister is niet voor iedereen weggelegd. Daarom is een pleisterspray effectief als heelmiddel voor onmiddellijke bescherming van de wond.

Ook is de spray transparant en waterbestendig net als de klassieke pleister. Is een wond klein of een snee lastig te behandelen met een wondverbandje of pleister? Dan is deze pleisterspray ook zeer effectief. De spray kan namelijk toegepast worden op kleinere wonden en sneetjes en kan daarmee efficiënter zijn dan een pleister. Tot slot zit je met deze pleisterspray niet met afval, het verband verdwijnt vanzelf!

Pleisters, pleisters kopen, pleisters bestellen, pleisters online | KS Medical Group | Vanaf €0,99

Actieve filters

Omnistrip wondhechtstrips

Omnistrip Wondhechtstrips / Zwaluwstaartjes

Prijs € 18,95
€ 20,66 incl. btw
Hydrofilm Plus zelfhechtende transparante folieverband

Hartmann Hydrofilm Plus Wondfolie(Zelfklevend, Transparant)

Prijs € 11,90
€ 12,97 incl. btw
DermaPlast Sensitive wondpleister

DermaPlast Sensitive wondpleister

Prijs € 9,20
€ 10,03 incl. btw
Mueller underwrap 27mtr x...

Mueller underwrap 27mtr x 7cm Beige

Prijs € 2,09
€ 2,28 incl. btw
Cosmopor E zelfhechtend wondverband

Cosmopor E Zelfhechtend Wondverband

Prijs € 3,15
€ 3,43 incl. btw
Cosmopor Steriel Zelfhechtend wondverband

Cosmopor Steriel Zelfhechtend wondverband

Prijs € 7,75
€ 8,45 incl. btw
Dermaplast Flexible elastische pleister

DermaPlast Flexible elastische pleister

Prijs € 2,45
€ 2,67 incl. btw
DermaPlast classic pleisters

DermaPlast Classic pleisters

Prijs € 2,15
€ 2,34 incl. btw
DermaPlast SOFT pleisters

DermaPlast SOFT pleisters

Prijs € 1,10
€ 1,20 incl. btw
DermaPlast Effect blarenpleisters

DermaPlast Effect blarenpleisters

Prijs € 5,50
€ 6,00 incl. btw
Dermaplast EFFECT patch koortslip

Dermaplast EFFECT patch koortslip

Prijs € 7,65
€ 8,34 incl. btw
DermaPlast Kids pleisters

DermaPlast Kids pleisters

Prijs € 1,65
€ 1,65 incl. btw
Dermaplast Protect plus pleisters

DermaPlast Protect Plus pleisters

Prijs € 2,70
€ 2,94 incl. btw
DermaPlast Water Resistant Pleisters

DermaPlast Water Resistant Pleisters

Prijs € 3,30
€ 3,30 incl. btw
Dermaplast aqua pleisters

Dermaplast Aqua pleisters

Prijs € 2,15
€ 2,34 incl. btw
Hartmann Omniplast hypoallergene fixatiepleister

Hartmann Omniplast hypoallergene fixatiepleister

Prijs € 1,80
€ 1,96 incl. btw
Hartmann Omnisilk hypoallergene fixatiepleister

Hartmann Omnisilk hypoallergene fixatiepleister

Prijs € 1,85
€ 2,02 incl. btw
Hartmann Omnipor fixatiepleister

Hartmann Omnipor fixatiepleister

Prijs € 0,99
€ 1,08 incl. btw
Hartmann Omnifilm transparante fixatiepleister

Hartmann Omnifilm transparante fixatiepleister

Prijs € 2,55
€ 2,78 incl. btw
Dermaplast Comfort pleister

Dermaplast Comfort pleister

Prijs € 2,05
€ 2,23 incl. btw
Dermaplast likdoorn...

Dermaplast likdoorn pleister 17x40mm

Prijs € 4,30
€ 4,69 incl. btw

Wond pleisters

We hebben verschillende pleisters voor reguliere wonden of wondjes. Pleisters met meer elasticiteit zorgen voor een prettige werking in de praktijk bij bijvoorbeeld wonden op de elle boog of knie waar veel beweging plaatsvindt.
Pleisters zijn verkrijgbaar in grootverpakkingen van 5 meter, maar ook in kleine verpakkingen van bijvoorbeeld 10 of 16 pleisters in een verpakking.
De wondpleisters beschikken over een huidvriendelijke kleeflaag en zijn bijzonder goed geschikt als pleisters voor schaafwonden.

Pleisters voor hechtingen

Ook onze hechtpleisters hebben minder allergeen dan normale pleisters. Bovendien is deze wondhechtstrip huidkleurig en extreem lucht en waterdamp doorlatend. Deze kleine hechtpleisters zijn geschikt voor het atraumatisch sluiten van wonden of wondjes.
De speciale hechtpleisters plakken de wondranden tegen elkaar om de wond goed te laten hechten.

Hypoallergene pleisters

Deze pleister heeft een goed absorberend wondkussen met zacht en soepel materiaal. Bent u kwetsbaar voor allergische reacties? Dan is de aanschaf van hypoallergene pleisters wellicht verstandiger dan de aanschaf van reguliere wondpleisters.

Eilandpleisters

Eilandpleisters zijn pleisters met een extra groot wondkussen om grotere wonden goed te kunnen beschermen en behandelen. Bovendien kleven deze pleisters niet en variëren van luchtdoorlatende materialen tot materialen die strak over de wond liggen. De eilandpleister is verkrijgbaar met transparant folie of een witte kleur van het materiaal om het wondkussen. Eilandpleisters plakken niet aan de wond en hebben een huidvriendelijke en hypoallergene kleeflaag zonder colofonium, een mengsel van verschillende harsen dat allergische reacties kan veroorzaken.

Gel pleisters

Gel pleisters zoals het verband van Hydrotac beschikken over een hydrogellaag en een waterdampdoorlatende afdeklaag. De Hydrotac gel pleister beschikt ook over een absorberend schuim en neemt daardoor wondvocht goed op zonder dat de wond uitdroogt.

Deze gelpleister kan pijnloos verwijderd worden en ondersteunt de handhaving van gezond wondmilieu.

Een ander absorberend gelverband is de transparante pleister van Hydrotac die wondirritatie voorkomt tijdens het verwijderen en een evenwichtig vochtig wondmilieu onderhoud. Tot slot is de gel pleister van Hydrotac ook verkrijgbaar met een licht-zelfklevend effect. Bovendien zorgt deze variant voor een stabiele en stevige fixatie. Ook deze gelpleisters zijn absorberend en beschikt over een kiemdichte afdeklaag.

Pleisters in allerlei soorten en maten

De klassieke pleister zal je bij de meeste mensen in de keukenla of in de medicijnkast aantreffen. Deze pleister biedt een snelle oplossing bij kleine verwondingen, waarbij weinig bloed wordt verloren. Dankzij een klein wondkussen volstaat deze pleister meer dan voldoende voor het opvangen van enkele druppels bloed. Om de verschillende typen verwondingen een goede zorg te kunnen bieden, hebben wij naast deze ‘gewone’ pleisters, tal van andere pleistersoorten opgenomen in ons assortiment. Zo kunnen zowel particulieren als medewerkers in de zorgverlening de beste behandeling geven voor verschillende wonden.

Diverse pleisters kopen bij KS Medical Group

Waar het bij sommige wonden volstaat om een normale pleister te plakken, hebben andere wonden speciale zorg nodig. Bij wonden die wondexsudaat uitscheiden, is het belangrijk dat dit goed wordt opgenomen en afgevoerd wordt. Daarnaast is een goed wondmilieu bevorderlijk om de genezing soepel te laten verlopen. Wanneer je een snijwond hebt die niet diep genoeg is om gehecht te hoeven worden, kun je de wond met een zwaluwstaartpleister sluiten. Voor de allerkleinsten onder ons zijn er kinderpleisters met felle kleurtjes en leuke patroontjes. Wanneer je als zorgverlener bloed hebt afgenomen of een injectie hebt gezet, kun je kiezen voor onze ronde injectiepleisters.

Pleisters online vergelijken

Zoveel wondsoorten, zoveel verschillende pleisters. Je kunt onze pleisters online vergelijken en ontdekken welk soort pleister het best past bij de verwondingen die je wilt gaan verzorgen. Wij bieden onze pleisters tegen gunstige prijzen aan, zodat iedereen deze wondzorgmiddelen tot zijn beschikking kan hebben. Door alle pleistersoorten met hun verschillende eigenschappen kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom staat onze klantenservice zowel telefonisch als per e-mail voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Ook als je een vraag hebt over een bestelling of over een betaling kun je je wenden tot een medewerker van onze servicedesk.