Totaal (excl. BTW): € 0,00

Pleisters kopen

Plakpleisters, Hypoallergene wondpleisters, injectiepleisters en meer tref je op deze pagina. Pleisters aanschaffen doet u hier met een huidvriendelijke kleeflaag en een zacht, maar goed hechtend materiaal. De pleisters zijn goed tot extreem luchtdoorlatend voor de beste genezing van de betreffende verwonding.  

 

Pleisters bestellen met meer elasticiteit

Een injectie uitgevoerd of bloed afgenomen? Een injectiepleister dekt de betreffende plek na de uitvoering. Door het non-woven materiaal waarover deze pleister beschikt, wordt het bloed snel opgenomen in het wondkussen. 

 

De pleisters zijn praktisch geproduceerd op een rol om deze snel te kunnen gebruiken na een inenting of bloedafname. Naast injecties of afnames van bloed kunnen deze pleisters ook gebruikt worden om kleine wondjes af te dekken. 

Klassieke pleisters kopen

Voor in de keukenlade, in een medische kit, op kantoor of mee op reis. Pleisters nemen weinig ruimte in, maar kunnen goed van pas komen op momenten dat je het niet verwacht. Klassieke pleisters zijn daarom ideaal om binnen handbereik te houden. Bovendien is deze pleister een universele variant met slijtvast textielweefsel en een waterafstotende eigenschap. Dus voor zowel de kleine als grote mens is een verpakking klassieke pleisters bestellen een aanrader.

Een pleister die vanzelf verdwijnt

Pleisters kunnen bescherming van de wond bieden, maar het knippen en plakken van een pleister is niet voor iedereen weggelegd. Daarom is een pleisterspray effectief als heelmiddel voor onmiddellijke bescherming van de wond.

Ook is de spray transparant en waterbestendig net als de klassieke pleister. Is een wond klein of een snee lastig te behandelen met een wondverbandje of pleister? Dan is deze pleisterspray ook zeer effectief. De spray kan namelijk toegepast worden op kleinere wonden en sneetjes en kan daarmee efficiënter zijn dan een pleister. Tot slot zit je met deze pleisterspray niet met afval, het verband verdwijnt vanzelf!

Pleisters, pleisters kopen, pleisters bestellen | KS Medical Group | Vanaf €0,99

Er zijn 20 producten.

Item 1-9 van 20 in totaal item(s)

Actieve filters

Wond pleisters

We hebben verschillende pleisters voor reguliere wonden of wondjes. Pleisters met meer elasticiteit zorgen voor een prettige werking in de praktijk bij bijvoorbeeld wonden op de elle boog of knie waar veel beweging plaatsvindt.
Pleisters zijn verkrijgbaar in grootverpakkingen van 5 meter, maar ook in kleine verpakkingen van bijvoorbeeld 10 of 16 pleisters in een verpakking.
De wondpleisters beschikken over een huidvriendelijke kleeflaag en zijn bijzonder goed geschikt als pleisters voor schaafwonden.Pleisters voor hechtingen

Ook onze hechtpleisters hebben minder allergeen dan normale pleisters. Bovendien is deze wondhechtstrip huidkleurig en extreem lucht en waterdamp doorlatend. Deze kleine hechtpleisters zijn geschikt voor het atraumatisch sluiten van wonden of wondjes.
De speciale hechtpleisters plakken de wondranden tegen elkaar om de wond goed te laten hechten.Hypoallergene pleisters

Deze pleister heeft een goed absorberend wondkussen met zacht en soepel materiaal. Bent u kwetsbaar voor allergische reacties? Dan is de aanschaf van hypoallergene pleisters wellicht verstandiger dan de aanschaf van reguliere wondpleisters.Eilandpleisters

Eilandpleisters zijn pleisters met een extra groot wondkussen om grotere wonden goed te kunnen beschermen en behandelen. Bovendien kleven deze pleisters niet en variëren van luchtdoorlatende materialen tot materialen die strak over de wond liggen. De eilandpleister is verkrijgbaar met transparant folie of een witte kleur van het materiaal om het wondkussen. Eilandpleisters plakken niet aan de wond en hebben een huidvriendelijke en hypoallergene kleeflaag zonder colofonium, een mengsel van verschillende harsen dat allergische reacties kan veroorzaken.Gel pleisters

Gel pleisters zoals het verband van Hydrotac beschikken over een hydrogellaag en een waterdampdoorlatende afdeklaag. De Hydrotac gel pleister beschikt ook over een absorberend schuim en neemt daardoor wondvocht goed op zonder dat de wond uitdroogt.

Deze gelpleister kan pijnloos verwijderd worden en ondersteunt de handhaving van gezond wondmilieu.

Een ander absorberend gelverband is de transparante pleister van Hydrotac die wondirritatie voorkomt tijdens het verwijderen en een evenwichtig vochtig wondmilieu onderhoud. Tot slot is de gel pleister van Hydrotac ook verkrijgbaar met een licht-zelfklevend effect. Bovendien zorgt deze variant voor een stabiele en stevige fixatie. Ook deze gelpleisters zijn absorberend en beschikt over een kiemdichte afdeklaag.