Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Oogkompres

Oogkompres kopen

Iedereen heeft wel eens medische producten nodig in zijn leven. Daarbij kun je denken aan producten ter controle, zoals een bloeddrukmeter. Daarmee kun jij je gezondheid dan monitoren. Tegelijkertijd zijn er uiteraard ook bepaalde producten die je acuut nodig hebt. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan wondverzorgingsproducten. In onze webwinkel verkopen wij een ruim aanbod aan verschillende medische producten voor verscheidene doelgroepen. Bij ons kun je bijvoorbeeld oogkompres kopen. Maar waarom zou je bij ons oogkompres kopen en wat is het precies? Lees snel verder om daar achter te komen. 

Actieve filters

Hartmann Eycopad oogkompressen, steriel

Hartmann Eycopad oogkompressen, steriel

Prijs € 12,15
€ 12,15 incl. btw

Oogkompres: waarvoor te gebruiken?

Als je problemen met je ogen hebt, dan is dat natuurlijk nooit leuk. Dat begrijpen we maar al te goed. Je oog is namelijk heel kwetsbaar, maar gelukkig zijn je ogen onderdeel van je lichaam en vaak in staat om zelf te genezen. Een oogkompres kan gebruikt worden voor het bedekken van je oog bij verwondingen. Maar bijvoorbeeld ook bij een ontsteking. In onze webwinkel verkopen wij verschillende soorten oogkompres. Dankzij ons handige filtersysteem kun je filteren op verschillende maten, maar ook op andere zaken. Oogkompres kan handig zijn voor verschillende doelgroepen. Het kan fijn zijn om dit je in je EHBO-koffertje te leggen, maar het is bijvoorbeeld ook handig voor medische professionals. 

Oogkompres online kopen in onze webwinkel

In onze medische webwinkel hebben wij een ruim arsenaal aan producten. Dit is allemaal overzichtelijk ingedeeld, maar je kunt er ook nog eens voor kiezen om meer gericht te zoeken. Daarvoor kun je gebruikmaken van de zoekbalk. Deze staat bovenaan de website. Daar kun je het product wat jij zoekt intypen en vervolgens vind jij alle producten die daar aan zijn gerelateerd. Het is ook mogelijk om producten met korting aan te kopen. We hebben namelijk een speciale aanbiedingen pagina. Deze kan om de zoveel tijd veranderen, dus misschien kun je er binnenkort ook wel oogkompres online tegen een scherpe prijs aankopen. Mocht je nog vragen hebben, dan is het natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.