Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Oogkompres

Oogkompres kopen

Op zoek naar een geschikt oogkompres? KS Medical Group biedt vele medische producten in de webshop aan voor particulieren en medische professionals. Zo worden deze producten toegankelijker voor iedereen. Een oogkompres biedt een prettige en zachte bescherming rondom het oog. In onze online winkel vind je het merk Hartmann Eycopad. Dit zachte kompres is gemaakt van 100% katoen en is omhult door gaas. Het absorptievermogen van dit oogkompres is hoog en het kompres dient ter bescherming van vochtige wonden in en rondom het oog. Het product is eenvoudig in gebruik en comfortabel voor een patiënt.

Actieve filters

Hartmann Eycopad oogkompressen, steriel

Hartmann Eycopad Oogkompressen, Steriel

Prijs € 9,95
€ 9,95 incl. btw

Oogkompres: waarvoor te gebruiken?

Oogproblemen zijn natuurlijk hartstikke vervelend en het oog is een heel kwetsbaar deel van je lichaam. Een oogkompres kan je gebruiken om je oog te bedekken bij verwondingen die je bent opgelopen, maar bijvoorbeeld ook voor bij een ontsteking. Het oogverband van Hartmann Eycopad kan niet alleen voor de ogen gebruikt worden, maar tevens ook voor je oren. Dit oogverband komt in twee verschillende maten en je kunt ze bestellen in meerdere aantallen.

Oogkompres online kopen in onze webwinkel

In de webshop van KS Medical Group hebben we naast oogkompressen een ruim aanbod aan medische producten.  Je kunt deze gemakkelijk terugvinden op onze website. Wij staan voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en een goede service. Onze producten hebben scherpe prijzen en zijn toegankelijk voor iedereen. Zo kan iedereen bij ons terecht. Wanneer je bij onze webwinkel een bestelling plaatst van minimaal €99,- dan zijn de verzendkosten gratis. Tevens hebben we een speciale aanbiedingen pagina. Misschien staat het oogkompres wat jij nodig hebt hier tussen. Heb je vragen dan is het natuurlijk mogelijk om contact met ons op te nemen telefonisch of via het interne chatsysteem op onze webshop.