Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Onderzoekshandschoenen

Onderzoekshandschoenen voor extra hygiëne

Onderzoekshandschoenen zijn een onmisbaar onderdeel van de persoonlijke beschermingsuitrusting van bijvoorbeeld medisch personeel. Met de handschoenen van Peha-Soft kun je werkzaamheden op een hygiënische manier uitvoeren, zonder dat je moet inleveren op je tastzin. Dankzij het elastische materiaal sluiten de handschoenen goed aan om de hand en vingers. Tevens zijn de handschoenen scheurvast, waardoor je deze veilig kunt gebruiken. De onderzoekshandschoenen zijn geschikt om links én rechts te dragen en de getextureerde vingertoppen van dit beschermingsmiddel maken dat je goede grip hebt bij het gebruik van medische instrumenten.

Onderzoekshandschoen, onderzoekshandschoenen, onderzoekshandschoen kopen, onderzoekshandschoenen online | KS Medical Group

Actieve filters

Poedervrije onderzoekshandschoenen kopen

Bij KS Medical Group kun je poedervrije onderzoekshandschoenen kopen, zodat ook personeel met een overgevoeligheid voor deze stof de handschoenen zonder problemen kunnen dragen. De handschoenen van Peha-Soft zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten en zijn door de speciale binnencoating zeer gemakkelijk aan te trekken. Deze onderzoekshandschoenen zijn geschikt voor het onderzoeken van patiënten en kunnen ook dienen als beschermingsmiddel bij laboratorium- en reinigingswerkzaamheden.

Bestel je onderzoekshandschoenen online

De onderzoekhandschoenen in de webshop van KS Medical Group zijn online te bestellen in de maten XS, S, M, L en XL. De handschoenen zijn essentieel voor ziekenhuizen of laboratoria. Doordat ze vrij zijn van latex, kunnen ook mensen met een latexallergie deze handschoenen gebruiken zonder nare huidreacties te krijgen. Je kunt gebruikmaken van een gratis levering als de totaalwaarde van je chirurgische handschoenen, desinfectiemiddelen of andere zorgartikelen minimaal €99,- bedraagt. Voor het retourneren van artikelen die om welke reden dan ook toch niet geheel aan je verwachtingen voldoen, hoef je bij KS Medical Group geen bijdrage te betalen in de kosten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via telefoon of de chatfunctie op de website.