Top sellers

Omron 

Omron

Omron is een gespecialiseerd en internationaal merk opgericht in 1973 voor ontwerp en ontwikkeling van bloedrukmeters voor de gezondheidszorg.  Omron bloeddrukmeters staan bekend om bewezen kwaliteit, gebruiksgemak en innovatieve technologie.  Met name de Omron bloeddrukmeters, Omron weegschalen en Omron lichaamvetmeters zijn populair is zowel de medische als particuliere markt.

Omron website

 • Omron bloeddrukmeters onderdelen

  Omron bloeddrukmeters onderdelen

  Hieronder treft u de Omron bloeddrukmeter onderdelen van KS Medical Group. Professioneel en zeer geschikt voor intensief gebruik in praktijken en ziekehuizen. Ideaal voor praktisch gebruik van alle Omron bloeddrukmeters zoals wand, statief, bureau en digitaal.

 • Omron bovenarm bloeddrukmeters

  Omron bovenarm bloeddrukmeters

  Hieronder treft u alle Omron bovenarm bloeddrukmeters van KS Medical Group. Gebruiksvriendelijk, professioneel en ideaal om ook eventueel mee te nemen voor huisbezoeken of gewoon in de praktijk.

 • Omron bureau bloeddrukmeters

  Omron bureau bloeddrukmeters

  Hieronder treft u de Omron bureau bloeddrukmeters, ook wel Omron tafel bloeddrukmeters genoemd, van KS Medical Group. Modern, gebruiksvriendelijk, professioneel en zeer geschikt voor intensief gebruik in praktijken en ziekehuizen. Ideaal voor de verzameling, opslag en analyse van gegevens van uw patiënten.

 • Omron digitale bloeddrukmeters

  Omron digitale bloeddrukmeters

  Hieronder treft u de digitale Omron bloeddrukmeters van KS Medical Group. Modern, gebruiksvriendelijk, professioneel en ideaal om eventueel mee te nemen voor huisbezoeken of gewoon in de praktijk. Ideaal voor de verzameling, opslag en analyse van gegevens van uw patiënten.

 • Omron manchetten

  Omron manchetten

  Hieronder treft u alle modellen Omron manchetten, ook wel Omron bloedddrukmachetten genoemd, voor bloeddrukmeters bij KS Medical Group. Voor effectief, snel en correct gebruik van de vele Omron bloeddrukmeters die KS Medical Group biedt.

 • Omron weegschalen

  Omron weegschalen

  Hieronder treft u alle modellen Omron medische weegschalen die KS Medical Group op basis van specialisme en ervaring met zorg heeft samengesteld. Alles wat u nodig heeft voor correcte en nauwkeurige meting van uw gewicht en vetpercentage met de weegschalen voor in praktijken en thuisgebruik.

Compare 0