Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Non-wovenkompres

Ben jij op zoek naar een non-wovenkompres? KS Medical Group heeft een webshop met een breed assortiment aan medische producten waar je een keuze uit kunt maken. Wij bieden verschillende kompressen van het merk Medicomp aan zowel steriel als niet steriel. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Deze kompressen komen in verschillende maten die je zelf gemakkelijk kunt selecteren op de website. De non-wovenkompressen kun je gebruiken voor de algemene behandeling van een wond, maar ook voor bij chirurgische ingrepen. Wij verkopen het non-wovenkompres aan medische zorgprofessionals om patiënten te behandelen, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om dit als particulier aan te kopen. Zo heb je de wondverzorgingsproducten in huis!

Actieve filters

Steriel 4 laags kompres Medicomp

Hartmann Medicomp MDR steriel 4 laags kompres

Prijs € 5,50
€ 6,00 incl. btw
Medicomp 4 laags kompres niet-steriel

Hartmann Medicomp 4 laags kompres niet-steriel

Prijs € 2,25
€ 2,45 incl. btw
Medicomp Extra - steriel

Hartmann Medicomp Extra Kompres - Steriel

Prijs € 3,15
€ 3,43 incl. btw
Hartmann Medicomp Extra Kompres - Niet Steriel

Hartmann Medicomp Extra Kompres - Niet Steriel

Prijs € 2,35
€ 2,56 incl. btw

De kracht van non-wovenkompres

Een non-wovenkompres kan je gebruiken als het primaire verband voor een huid die beschadigd is. Tevens als eerste wondreiniging en reiniging van een intacte huid. Een non-wovenkompres wordt om de wond heen gebonden. De wond wordt dankzij het kompres drooggehouden en is eenvoudig om te gebruiken. Een non-woven kompres absorbeert vocht, is zacht en is luchtdoorlatend. Neem een kijkje in onze webshop voor de verschillende producten die we aanbieden.

Non-woven kompres online kopen

Je kunt niet alleen een non-woven kompres online kopen bij KS Medical Group. Wij bieden een breed scala aan medische producten aan. Het is voor ons belangrijk om verschillende doelgroepen te bereiken en onze producten niet alleen beschikbaar te maken voor medische professionals, maar ook voor particulieren. Wanneer je bij KS Medical Group een bestelling plaatst van minimaal €99,- dan zijn de verzendkosten gratis. Je kunt gemakkelijk en veilig via Ideal de betaling doen. Voor het terugsturen van een artikel kunt u even contact opnemen met de klantenservice. Hier kun je een retourlabel aanvragen om het artikel zonder kosten terug te sturen.