Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Neusklemmen

Hieronder treft u alle wegwerp oftewel disposable modellen neusklemmen bij KS Medical Group van Vitalograph. Voor effectief, snel en hygiënisch gebruik van vele longfunctie meters zoals spirometers, COPD screeners en Peakflowmeters. Als u niet uw gewenste neusklem kunt vinden neem dan contact op voor verdere mogelijkheden.

Naast neusklemmen biedt KS Medical Group ook een ruim aanbod aan (disposable) mondstukken voor longfunctie apparatuur.

Neusklem voor spirometrie

Neusklemmen zijn er voor zwemmers, maar ook voor de spirometrie. Dit is een onderzoek methode naar longaandoeningen. De lucht die uit de longen geademd worden door een mondstuk wordt bevorderd door de neusklem. 

De klemmende functie van neusklemmen zorgen ervoor dat er nagenoeg geen lucht ontsnapt en het mondstuk dus optimaal gebruikt wordt. Hiervoor gebruikt de onderzoeker of arts een spirometer. 

Neusklemmen, neusklemmen spirometer, neusklemmen kopen | KS Medical Group | Neusklem kopen

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters

De spirometrie test met neusklemmen

Een persoon die een spirometrie test ondergaat krijgt een zachte neusklem met bijvoorbeeld foam geklemd op de neus op voorhand van de test. Daardoor kan de patient niet meer door zijn of haar neus ademenen, wat bevorderend is voor de meting. 

Tijdens de test is het belanrgijk om zo diep mogelijk in te ademenen via de mond en wanneer de longen hun maximale capaciteit hebben bereikt, weer uit te ademenen via een mondstuk in de spirometer. 

Neusklem met foam of met plastic

Terwijl er meerder testen worden uitgevoerd met een spirometer, is het soms prettig wanneer de neusklemmen wat comfort bieden. Hiervoor is er een neusklem met een foampad die zachter om de neus klemt dan de neusklem met plastic. 

Beide soorten neusklemmen zijn wegwerp artikelen, die vaak eenmalig gebruikt worden. Bovendien zijn de neusklemmen voor optimale hygiëne separaat van elkaar verpakt.