Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Netverband

Netverband is een uitzonderlijk elastisch kousverband voor snelle en eenvoudige fixaties van verbanden. Netverbanden zijn stevige en beschermende bandages voor de huid. Bovendien zijn netbandages eenvoudig aan te brengen door de gaasvormige structuur. Niet alleen makkelijk bereikbare plekken op het lichaam zijn geschikt voor netverband. Ook plekken zoals de oksel kunnen goed bereikt worden met netverbanden van Stulpa.

Netverband is verkrijgbaar in zeven maten voor: vinger, hand, arm, hoofd, romp en vergrootte maten voor de romp. Daarnaast zijn er ook speciale maten netkompres verkrijgbaar voor kinderen.

Actieve filters

Stulpa-fix zeer elastisch netverband

Stulpa fix zeer elastisch netverband op rol

Prijs € 13,80
€ 15,04 incl. btw

Netverband kopen in onze webwinkel

Op zoek naar netverband? Kijk eens rond in de webshop van KS Medical Group. Wij zijn een medische groothandel met een brede doelgroep. Met netverband klem je verband eenvoudig en snel vast, zodat het netjes op zijn plek blijft zitten. Met netverband zijn ook lastigere plekken, zoals de oksel, makkelijk te bereiken. Dankzij de structuur van het verband is het gemakkelijk aan te brengen. Netverband is bij ons beschikbaar in verschillende maten. Ook voor kinderen zijn er speciale maten te verkrijgen.

Netverband: wat is het en waarvoor gebruik je het?

Een ander woord voor netverband is ook wel buisverband. Het is een rondgewoven elastisch verband dat uit één stuk bestaat. Netverband kan in principe voor drie doeleinden worden gebruikt. Het eerste doel is fixatie. Het kan andere wondbedekkers fixeren. Bovendien kan het ook worden gebruikt als een drukverband, ook wel compressie genoemd. Daarnaast kan het ook als regulier verband worden gebruikt om moeilijk te verbinden lichaamsdelen gemakkelijk te verbinden. In onze webwinkel is dit te koop in verschillende soorten en maten.

Netverband online

Netverband online aankopen is zeer gemakkelijk. Je kunt heel eenvoudig het product toevoegen aan je winkelwagentje. Soms kan het aan te raden zijn om meerdere producten tegelijkertijd aan te schaffen. Wanneer je bestelling meer dan €99,- bedraagt dan zijn de verzendkosten gratis. Dankzij onze aanbiedingenpagina kun je regelmatig profiteren van fantastische aanbiedingen. Heb je vragen en wil je graag iemand spreken? Wij zijn bereikbaar via de telefoon of het interne chatsysteem dat terug te vinden is op onze website.