Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Netverband

Netverband is een uitzonderlijk elastisch kousverband voor snelle en eenvoudige fixaties van verbanden. Netverbanden zijn stevige en beschermende bandages voor de huid. Bovendien zijn netbandages eenvoudig aan te brengen door de gaasvormige structuur. Niet alleen makkelijk bereikbare plekken op het lichaam zijn geschikt voor netverband. Ook plekken zoals de oksel kunnen goed bereikt worden met netverbanden van Stulpa.

 

Netverband is verkrijgbaar in zeven maten voor: vinger, hand, arm, hoofd, romp en vergrootte maten voor de romp. Daarnaast zijn er ook speciale maten netkompres verkrijgbaar voor kinderen.

Actieve filters

Netverband kopen in onze webwinkel

In onze medische webwinkel kun jij terecht voor veel verschillende soorten producten. We verkopen medische producten aan verschillende doelgroepen. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar geavanceerde medische apparaten zoals een audiometer? In onze webwinkel hebben wij daar een ruim assortiment van opgenomen. Maar ook voor wondverzorgingsproducten, sportmassageproducten en vele andere producten ben je bij ons op de juiste plaats. Wij hebben onze webwinkel overzichtelijk ingedeeld in verschillende productgroepen. Het is echter ook mogelijk om gebruik te maken van ons handige filtersysteem. Daarmee kun je bijvoorbeeld zeer gericht zoeken. Je kunt dan gemakkelijk netverband kopen. Maar waarom zou je bij ons netverband kopen? Lees snel verder om daar achter te komen.

Netverband: wat is het en waarvoor gebruik je het?

Een ander woord voor netverband is ook wel buisverband. Het is rondgewoven elastisch verband dat uit één stuk bestaat. In principe kan het voor drie doelen gebruikt worden. Het eerste doel is fixatie. Het kan andere wondbedekkers fixeren. Bovendien kan het ook worden gebruikt als drukverband, ook wel compressie genoemd. Daarnaast kan het ook als regulier verband worden gebruikt om moeilijk te verbinden lichaamsdelen gemakkelijk te verbinden. In onze webwinkel is dit te koop in verschillende soorten en maten. 

Netverband online

Netverband online aankopen is zeer gemakkelijk. Je klikt op het product en deze komt vervolgens in het virtuele winkelwagentje. Soms kan het aan te raden zijn om meerdere producten tegelijkertijd aan te kopen. Bestel je namelijk boven een bedrag van €99? Dan zijn de verzendkosten gratis. Ook kun je regelmatig profiteren van fantastische aanbiedingen. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je gebruikmaken van het interne chatsysteem in onze webwinkel.