Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

MIR

Een MADA 83 filter voor een MIR spirometer

MIR is een bekend merk in de medische wereld en staat bekend om de vooral erg prettige spirometers die zij op de markt brengen. Met een spirometer wordt de longfunctie getest, doordat de patiënt hier met veel kracht in moet blazen. Je kunt de longfunctie op iedere gewenste plek testen. Een MIR spirometer is goedkoop om aan te schaffen en kan hierdoor ook worden gekocht door particulieren die thuis willen testen. Waar je uiteraard rekening mee moet houden, is dat je voor iedere nieuwe patiënt die de MIR spirometer gebruikt, een nieuw MADA 83 filter nodig hebt.

Actieve filters

Een MADA 83 bacteriefilter van diverse merken spirometer

Een MIR spirometer heeft geen eigen merk bacteriefilter, maar maakt gebruik van filters van andere merken, zoals de MADA 83. De MADA 83 is een unieke bacteriefilter, doordat het voorzien is van een 3D mondstuk. Het mondstuk is comfortabel voor de patiënt en er kan geen lucht ontsnappen langs de zijkanten. De MADA 83 filter is van zeer hoge kwaliteit en voorzien van een speciaal beschermend membraan. Hierdoor zullen geen bacteriën ingeademd kunnen worden. Deze MADA 83  bacteriefilter behoort tot één van de beste soorten en beschermt ook tegen het COVID-19 virus.

Een MIR filter kopen bij KS Medical Group

Gebruik jij een MIR spirometer? Dan moet je de juiste filter gebruiken die compatibel is met MIR spirometers. Hiervoor kun je de MADA 83 gebruiken die compatibel zijn met de MIR spirometer. Een MADA 83 filter kopen kan in de webshop van KS Medical Group. Wij maken het bestellen van medisch apparatuur en hulpmiddelen gemakkelijk voor iedereen. Niet alleen grote medische instellingen kunnen bij ons bestellen. Heb jij als particulier een MIR Spirometer nodig? Ook jij bent dan onderdeel van onze doelgroep. Wij maken het aankopen van medische middelen toegankelijk voor iedereen.