Top sellers

Merken 

De merken die KS Medical Group voert zijn met zorg samengesteld aangevuld met verzoeken vanuit de medische, klinische en industriële markten. De gevoerde medische merken bieden een hoge mate van specialisatie en zijn al jaren bewezen en betrouwbare partners.

 • Amici

  Amici

  Amici is een Amerikaanse organisatie, opgericht in 1978. Ze zijn marktleider en distributeur van diagnostische en therapeutische producten voor long ventilatie. De productlijnen die ze voeren zijn: maskers, mondstukken, bacterie/virusfilters, absorberende stoffen en de revolutionaire Swirler® Radioaerosol System. 

  Website Amici (Engels)

 • Bedfont

  Bedfont

  Bedfont Scientific Limited is een internationaal merk, opgericht in 1976 en specialiseert zich in meetapparatuur voor uitgeademde adem en gas controle voor de medische, weterschappelijke en industriële markten.

  Website Bedfont Scientific Limited

 • Ethicon

  Ethicon

  Ethicon is Duits internationaal merk dat al meer dan 80 jaar bestaat. Het begon met de vraag, wat als er een betere manier is om patiënten te helpen na een operatie? De innovatieve producten Ethicon hebben het leven van veel patiënten verbeterd vanwege de minimale invasieve procedures en metabolische wetenschap in vele gebieden van algemene operaties tot esthetische medicijnen.

  Website Ethicon (Engels)

 • Hans Rudolph

  Hans Rudolph

  Hans Rudolph is een toonaangevende ontwerper en fabrikant van respiratoire producten, opgericht in 1930. Een gouden standaard op het gebied van mond-neus maskers. Alles van Hans Rudolph op het gebied van longfunctie kan worden geleverd zoals Hans Rudolph beademingsmaskers, Hans Rudolph respiratoire kleppen en overige Hans Rudolph longfunctie producten.

  Website Hans Rudolph

 • Heine Optotechnik

  Heine Optotechnik

  Heine Optotechnik is een internationaal merk opgericht in 1946 en is specialist in het ontwikkelen van kwalitatieve diagnostische meetapparatuur voor de medische markten. De Heine Laryngoscopes, Classic + Fiber Optic Blades, Modular + Fiber Optic Blades en FlexTip + Fiber Optic zijn hier enkele voorbeelden van.

  Website Heine Optotechnik

 • Hartmann

  Hartmann

 • MADA

  MADA

  MADA is een internationaal merk, opgericht in 2001 en specialiseert zich in kwalitatieve filters voor de spirometrie. MADA is Italiaans markleider. De MADA bacteriefilter maken gebruikt van materialen afkomstig van Duitse, Englse en Italiaanse bedrijven en de filters worden exclusief geproduceerd in Italy.

  Website MADA (Engels)

 • Omron

  Omron

  Omron is een gespecialiseerd en internationaal merk opgericht in 1973 voor ontwerp en ontwikkeling van bloedrukmeters voor de gezondheidszorg.  Omron bloeddrukmeters staan bekend om bewezen kwaliteit, gebruiksgemak en innovatieve technologie.  Met name de Omron bloeddrukmeters, Omron weegschalen en Omron lichaamvetmeters zijn populair is zowel de medische als particuliere markt.

  Omron website

 • PeraSafe

  PeraSafe

  De naam en producten van PeraSafe zijn van DuPont. Al meer dan 200 jaar is actief in de weterschap en techniek van preventieve middelen voor de menselijke gezondheid. Perasafe is de meest gangbare sterilisatie middel voor het koud desinfecteren van medische apparaturen.

  Website DuPont

 • Philips Respironics

  Philips Respironics

  Philips Respironics is een internationaal merk dat tevens gespecialiseerd is in healthcare producten waaronder voor longfunctie zoals expiratoire ademspiertrainers. Philips Respironics specialiseert zich op vele gebieden van de medische markten. De Philips-Respironics Threshold PEP wordt veel toegepast door professioneels als weerstandtrainer.

  Website Philips Respironics

 • Piston Medical

  Piston Medical

  Piston Medical is een internationaal merk gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe innovatieve producten voor de medische markten. Voor de longfunctie zijn vooral de bacterie filters voor spirometers populaire zoals de: Piston Medical bacteriefilters, Piston Medical Kalibratiespuit en Piston Medical wegwerp neusklemmen voor expiratoire ademmanoeuvres.

  Website Piston Medical

 • Vitalograph

  Vitalograph

  Vitalograph is al 50 jaar een toonaangevende fabrikant van kwalitatieve cardio-respiratoire diagnostische apparaten. Met name de verschillende spirometers, de copd-6 screeners en astma monitoren zijn populair omdat het hoogwaardige producten zijn die aan alle eisen voldoen. KS Medical Group is de officiële distributeur van Vitalograph producten in Nederland.

 • Welch Allyn

  Welch Allyn

  Welch Allyn is een internationaal merk opgericht in 1915. In de medische wereld zijn met name de Welch Allyn Spot vital signs monitoren populair. Het voorziet medische specialisten van nauwkeurige metingen van o.a. bloeddruk en andere resultaten. Dit is allemaal mogelijk met de Welch Allyn Spot Vital Signs® LXi vanwege van modulaire uitbreidingsmogelijkheden.

  Website Welch Allyn

Compare 0