Top sellers

Medisch instrumenten en materialen 

KS Medical Group biedt een met zorg samengesteld assortiment van medische en chirurgische materiaal en instrumenten. De precisie-, medische en chirurgische materialen van KS Medical Group zijn altijd van zeer hoge kwaliteit. Hieronder een verdere onderverdeling van ons assortiment. Als u de  gewenste medische of chirurigische materiaal niet kunt vinden dan kunt u contact met ons opnemen.

Klik hier om te zoeken naar medische materialen op basis van merken.

 • Aspiratoren

  Aspiratoren

  Hieronder treft u alle modellen aspiratoren die KS Medical Group op basis van kennis en ervaring met zorg heeft samengesteld. Hieronder een verdere verdeling van onze  aspiratoren en onderdelen als reanimatie en beademingsoplossingen van hoge kwaliteit. Alles wat u nodig heeft voor een correcte behandeling met aspiratoren bij een patient in praktijken, huisbezoekingen of bij eerste hulp. Klik op de link om te zoeken naar aspiratoren op basis van merken.

 • Audiometers

  Audiometers

  Hieronder treft u alle audiometers die KS Medical Group op basis van kennis en ervaring met zorg heeft samengesteld. Hieronder een verdere verdeling van onze audiometers. Alles wat u nodig heeft voor correcte behandeling om het gehoor op te meten op van een patient in praktijken of tijdens huisbezoekingen. Alle audiometers van KS Medical Group zijn inclusief bijbehorende software.

  klik op de link om te zoeken naar audiometers op basis van merken.

 • Beademingsmaskers

  Beademingsmaskers

  Hieronder treft u alle modellen beademingsmaskers die KS Medical Group op basis van longfunctie specialisme en ervaring met zorg heeft samengesteld. Alles wat u nodig heeft voor een correcte behandeling met beademingsmaskers.

  Klik op de link als u liever zoekt op beademingsmaskers merknamen.

 • Bloeddrukmeters

  Bloeddrukmeters

  Hieronder treft u alle modellen bloeddrukmeters die KS Medical Group op basis van kennis en ervaring met zorg heeft samengesteld. Hieronder een verdere verdeling van onze handmatige tot digitale bloeddrukmeters, accessoires en onderdelen. Alles wat u nodig heeft voor correcte behandeling om bloeddruk te meten op verschillende plekken van het lichaam van een patient in praktijken of tijdens huisbezoekingen.

  klik op de link om te zoeken naar bloeddrukmeters op basis van merken.

 • Hechtmaterialen

  Hechtmaterialen

  Hieronder treft u alle soorten hectmaterialen die KS Medical Group op basis van kennis en ervaring met zorg heeft samengesteld. Alles wat u nodig heeft voor een correcte behandeling bij een patient. klik op de link om te zoeken naar hectmaterialen op basis van merken.

 • Lactose Intolerantie

  Lactose Intolerantie

  Hieronder treft u alle modellen lactose intolerantie meters die KS Medical Group op basis van kennis en ervaring met zorg heeft samengesteld. Hieronder een verdere verdeling van onze meters, accessoires en onderdelen zoals de H2 waterstof ademtester. Alles wat u nodig heeft voor een correcte behandeling om lactose intolerantie te meten bij de patiënt.

  klik op de link om te zoeken naar lactose intolerantie meter op basis van merken.

 • Longventilatie

  Longventilatie

  Hieronder treft u alle soorten longventilatie oplossingen die KS Medical Group op basis van kennis en ervaring met zorg heeft samengesteld. Alles wat u nodig heeft voor een correcte longventilatie behandeling tevens op basis van nucleaire geneeskunde bij een patient. klik op de link om te zoeken naar longventilatie op basis van merken.

 • Medisch meubilair

  Medisch meubilair

  KS Medical Group biedt een met zorg samengesteld assortiment van medisch en chirurgisch meubilair aan huisartsenpraktijken, ziekenhuizen, verpleeghuizen, fysiotherapeuten en reddingsdiensten. De precisie-, medische en chirurgische meubilair van KS Medical Group zijn altijd van hoog profesioneel kwaliteit. Hieronder een verdere onderverdeling van ons assortiment. Indien u uw gewenste medisch meubilair niet kunt vinden neem dan gerust contact met ons op voor verdere mogelijkheden.

  Klik hier om te zoeken naar medische meubilair op basis van merken.

 • Tangen

  Tangen

  Hieronder treft u alle modellen medische tangen die KS Medical Group op basis van kennis en ervaring met zorg heeft samengesteld. Alles wat u nodig heeft voor een correcte behandeling met medische tangen bij een patient. De precisie-, medische en chirurgische materialen van KS Medical zijn altijd van hoog profesioneel kwaliteit.

  klik op de link om te zoeken naar tangen op basis van merken.

 • Weegschalen

  Weegschalen

  Hieronder treft u Alle modellen medische weegschalen die KS Medical Group op basis van specialisme en ervaring met zorg heeft samengesteld. Alles wat u nodig heeft voor correcte en nauwkeurige meting van uw gewicht en vetpercentage met de weegschalen voor in praktijken en thuisgebruik.

  klik op de link om te zoeken naar weegschalen op basis van merken.

 • Voorzetkamers

  Voorzetkamers

Compare 0