Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Massage producten

Producten voor ieder huidtype

De met huidvriendelijke formules geproduceerde OXD massage gels, lotions, oliën en creams bevatten geen siliconen, conserveringsmiddelen, parabenen of parfum stoffen!

Maar juist met natuurlijke ingrediënten zoals LEMON, AMANDEL, AVOCADO EN ARNICA

 

OXD is een merk waar producten speciaal geproduceerd worden voor fysiotherapie en deelnemers in de sport. Bovendien zijn producten niet alleen goed voor het lichaam, ook uitstekend voor de huid!

 

Met dank aan de kennis en ervaring

Alle producten van OXD zijn geproduceerd met natuurlijke ingrediënten. Na een samenwerking met TELIC S.A.U. kunnen massage producten van OXD het verhaal dragen dat zij meer dan 30 jaar lang producten leveren in meer dan 80 verschillende landen.

 

In de jaren dat OXD producten produceert voor massage behandelingen, zijn de producten in ons assortiment keer op keer afgestemd op de behoefte van de gebruiker. De beste kwaliteit is altijd een streven geweest van het merk OXD.

Er zijn 12 producten.

Item 1-9 van 12 in totaal item(s)

Actieve filters

Als masseur moet je goede massageproducten gebruiken

Er zijn diverse medische en semi medische richtingen waar een massage nodig kan zijn. De fysiotherapeut bijvoorbeeld, zal dagelijks bezig zijn met het los masseren van spieren en gewrichten. Ook in de sportwereld wordt zeer vaak massage toegepast om de spieren klaar te maken voor grote inspanningen of om te helpen bij het herstellen van de spieren na een sport of blessure. Uiteraard kun je ook een masseur zijn en mensen masseren ter ontspanning. Ook ontspannen spieren zijn goed voor de gezondheid. Wel is het belangrijk dat als je professioneel masseert, je goede massageproducten gebruikt.

Waar moeten professionele massageproducten aan voldoen?

Uiteraard moet een massage prettig zijn voor de ontvanger, ook als het gaat om een stevige spiermassage. De huid is het enige obstakel tussen de masseur en de spieren die gemasseerd moeten worden. Met de juiste professionele massageproducten, zorg je ervoor dat de huid zo glad mogelijk wordt en geen obstakel meer is om bij de spieren te komen. Hiervoor moet je een vloeistof gebruiken die ervoor zorgt dat je gemakkelijk kunt masseren en zonder dat de huid stroef aanvoelt. Er zijn hier diverse mogelijkheden voor, zoals massageolie, crème, lotion en gel. Welke vloeistof je ook gebruikt, je moet irritatie van de gevoelige huid zien te voorkomen. Een vloeistof zonder siliconen, parfum en conserveringsmiddelen is dan aan te bevelen. 

Je kunt massageproducten kopen in de webshop van KS Medical Group

Ben je professioneel bezig met massage voor medische of sportieve doeleinden? Dan zijn de zeer professionele massageproducten van KS Medical Group zeker een aanrader. In onze webshop kun je massageproducten kopen van het professionele merk OXD. De producten van OXD zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en specifiek geproduceerd voor fysiotherapeuten of masseurs in de sportwereld. Alleen bij ons kun je deze professionele massageproducten goedkoop aanschaffen en in een hoeveelheid die het beste bij jou past.