Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Filteren op

Formaat

Formaat

Soort

Soort

Massage olie

Een optimale massage met behulp van massage olie

De meeste fysiotherapeuten en masseurs zullen bij het masseren een massage olie gebruiken. Hoewel er ook andere alternatieven zijn, zoals massage lotion, gel of crème, verkiezen de de meeste masseurs massage olie. Dit is natuurlijk niet voor niets. Massage olie wordt gemakkelijk door de huid opgenomen en met olie glij je als het ware over de huid heen, zodat je gemakkelijk bij de spieren komt. Verder is aan olie LEMON, AMANDEL,AVOCADO OF ARNICA toe gevoegd voegen voor een heerlijk massage olie. kies je voor professionele en huidvriendelijke massage olie, dan worden er alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt.

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

De natuurlijke massage olie van OXD

Het merk OXD brengt professionele natuurlijke massage olie op de markt. OXD heeft hier al ruim 30 jaar ervaring mee. De producten worden dan ook voortdurend geanalyseerd en verbeterd. Je kunt het assortiment van OXD kopen bij KS Medical Group. Wij bieden de natuurlijk massage olie van OXD aan in een fles van 1 liter en een jerrycan van 5 liter. De massage olie is bij ons verkrijgbaar in verschillende geuren. Kies voor neutraal als je geurloos wilt masseren. Wil je de klant of patiënt laten genieten van een heerlijke geur, dan kun je kiezen uit de geuren Avocado, Arnica, Sweet Almond en Lemon. 

Waarom je massage olie kopen bij KS Medical Group?

Bij KS Medical Group zijn we gespecialiseerd in medische apparatuur en hulpmiddelen, waaronder massagebenodigdheden en massage olie. Als je professioneel masseert, moet je zeker bij ons zijn, want wij verkopen alleen professionele massage olie van OXD. Maar je mag bij ons ook massage olie kopen als je niet in de medische sector werkzaam bent. Ook als ontspanningsmasseur of particulier ben je bij ons welkom. Dit kenmerkt ons in tegenstelling tot andere verkopers van medische apparatuur: medische apparatuur moet voor iedereen en tegen lage kosten beschikbaar zijn. Wil je meer weten over onze massage olie of over onze dienstverlening? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.