Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Filteren op

Formaat

Formaat

Soort

Soort

Massage lotion

Het gebruik van een massage lotion tijdens de massage

Wanneer je professioneel masseert, dan moet je niet alleen kennis hebben van alle spieren en gewrichten in het lichaam. Je moet ook kennis hebben over de huid. Er zijn vele huidsoorten en als masseur raak jij de huid aan om de spieren te masseren. Hiervoor gebruik je doorgaans een olie, lotion of créme. In veel gevallen zal dit een massage olie zijn, maar er zijndus ook andere alternatieven. Misschien vind je olie minder prettig of kun je hier niet tegen? Je kunt dan kiezen voor een massage lotion. Net zoals bij massage olie, zijn er ook voor een massage lotion verschillende voordelen en nadelen te noemen.

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Waarom kiezen voor een professionele massage lotion?

Een professionele massage lotion zit betreffende de structuur en dikte in tussen massage olie en massage crème. Crème is vrij dik van structuur, terwijl massage olie snel wegglijdt. Het is vooral ook een kwestie waar je het liefste mee werkt. Voor het uitvoeren van een zogenaamde deep tissue massage, is een professionele massage lotion zeer geschikt. Je voert dan een krachtige massage uit van de spieren en het omliggende bindweefsel. Een massage lotion zal niet direct wegglijden en blijft op de plek totdat deze in de huid is ingewerkt. De massage lotion die je bij KS Medical Group kunt kopen, is van OXD. Dit is een zeer professionele massage lotion die huidvriendelijk is en voor optimale hydratatie zorgt. En heeft LEMON en AVOCADO als extra toevoeging wat weer mooie effecten heeft voor zowel de professional als de patiënt

Je kunt een massage lotion kopen bij KS Medical Group

Of je nu een professionele masseur bent of als hobby masseert, je kunt een massage lotion kopen bij KS Medical Group. Wij verkopen de OXD massage lotion in een fles van 1.000 ml. en in een jerrycan van 5.000 ml. Je koopt dan meer dan voldoende professionele massage lotion voor het masseren van vele klanten of patiënten. Wij zijn groot geworden door onze lage prijzen en laagdrempelige service en communicatie. Dit is ook ons doel, namelijk iedereen van medische instelling tot particulier toegang geven tot betaalbare medische apparatuur en medische hulpmiddelen.