Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Massage lotion

Het gebruik van een massage lotion tijdens de massage

Als professioneel masseur is het belangrijk om naast kennis van alle spieren en gewrichten in het lichaam, ook kennis te hebben over de huid. Er zijn veel verschillende huidsoorten waar je als masseur mee te maken kunt krijgen. Voor het masseren gebruik je doorgaans een olie, lotion of créme. In de meeste gevallen zal dit een massage olie zijn, maar je kunt ook een alternatief gebruiken. Kun je niet tegen olie of vind je het niet prettig? In het assortiment van KS Medical Group kun je kiezen voor een massage lotion. Net zoals bij massage olie, zijn er ook voor een massage lotion verschillende voordelen en nadelen te noemen.

Actieve filters

OXD massage Lotion

OXD massage lotion neutraal 1000ml

Prijs € 9,95
€ 9,95 incl. btw
OXD massage Lotion

OXD massage lotion neutraal 5000ml

Prijs € 42,50
€ 42,50 incl. btw
OXD massage lotion lemon 1000ml

OXD massage lotion lemon 1000ml

Prijs € 14,00
€ 14,00 incl. btw
OXD massage lotion lemon 5000ml

OXD massage lotion lemon 5000ml

Prijs € 53,00
€ 53,00 incl. btw
OXD massage lotion avocado 1000ml

OXD massage lotion avocado 1000ml

Prijs € 16,75
€ 16,75 incl. btw
OXD massage Lotion

OXD massage lotion avocado 5000ml

Prijs € 56,00
€ 56,00 incl. btw

Waarom kiezen voor een professionele massage lotion?

Als het gaat om de structuur en dikte  van een professionele massage lotion dan zit deze tussen een massage olie en massage crème in. Massage crème heeft een vrij dikke structuur, terwijl olie  wegglijdt. Voor het uitvoeren van een zogenaamde deep tissue massage, is een professionele massage lotion zeer geschikt. Dit is een krachtige massage die je uitvoert bij spieren en omliggend bindweefsel. Een massage lotion zal niet direct wegglijden en blijft op de plek totdat deze in de huid is ingewerkt. Bij KS Medical Group kun je massage lotion van OXD kopen. Dit is een zeer professionele massage lotion die huidvriendelijk is en voor optimale hydratatie zorgt. De lotion heeft LEMON en AVOCADO als extra toevoeging wat prettig is voor zowel de professional als de patiënt.

Je kunt een massage lotion kopen bij KS Medical Group

Iedereen kan bij KS Medical Group terecht voor een massage lotion. Of je nu een professionele masseur bent of als hobby masseert. In ons assortiment verkopen wij de OXD massage lotion in een fles van 1.000 ml. en in een jerrycan van 5.000 ml, meer dan voldoende voor het masseren van vele klanten of patiënten. Bij KS Medical Group zijn wij groot geworden door onze lage prijzen, laagdrempelige service en communicatie. Dit is ook ons doel, namelijk iedereen, van medische instelling tot particulier, toegang geven tot betaalbare medische apparatuur en medische hulpmiddelen.