Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Filteren op

Formaat

Formaat

Massage gel

Gebruik massage gel voor het kalmeren van de spieren

Als masseur kom je veel in aanraking met mensen die vastzittende spieren hebben. Dit zijn vooral spieren in de nek, schouders en rug. Een belangrijke oorzaak hiervan is stress. Als masseur moet je de spieren dan los masseren, zodat je patiënten weer een betere bewegingsvrijheid hebben en minder pijn ervaren. Welke vloeistof je tijdens het masseren gebruikt, kan van grote invloed zijn op de mate van spierontspanning. Uiteraard gaat het ten eerste om de gebruikte massagetechniek, maar ook het gebruikte product. Een massage gel bijvoorbeeld, zorgt ervoor dat de spieren zullen kalmeren en tot rust komen.

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Wat zijn de voordelen van een massage gel

Een professionele massage gel is anders dan een massage olie of lotion. Een gel is licht compact, maar bij gebruik lost het snel op en trekt het gemakkelijk in de huid. Het voordeel van een massage gel, is dat het langdurig gebruikt kan worden zonder bijwerkingen te ervaren. Mensen met een gevoelige huid ervaren soms irritatie bij een massageolie. Een massage gel is ook praktisch, je hebt er minder van nodig dan olie en de gel maakt geen vlekken op handdoeken of kleding. Om zeker te weten dat ook de professionele massage gel niet voor irritatie zorgt, kies je een gel zonder siliconen. Met een gel op basis van natuurlijke stoffen zullen er geen allergische reacties voorkomen.


Een massage gel kopen bij KS Medical Group

KS Medical Group is jouw partner als het gaat om professionele massageproducten.Wij hebben ons gespecialiseerd in medische apparatuur en hulpmiddelen, maar ook producten om mee te masseren voor vooral fysiotherapeuten en sportmasseurs. Hiervoor vind je in ons assortiment enkel professionele massageolie, crème, gel en lotion van het merk OXD. DE OXD massage gel bestaat uit natuurlijke materialen, zoals de plant Arnica. Iedereen mag bij ons goedkoop OXD massage gel bestellen. Bij ons hoef je namelijk geen professionele fysiotherapeut of masseur te zijn, ook als particulier mag jij bij ons massage gel kopen.