Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Massage gel

Gebruik massage gel voor het kalmeren van de spieren

Als masseur kom je veel in aanraking met mensen die vastzittende spieren hebben. Dit gaat vooral om spieren in de nek, schouders en rug. Stress kan een belangrijke oorzaak hiervan zijn. Door het los masseren van de spieren zorg je ervoor dat patiënten minder pijn ervaren en een betere bewegingsvrijheid hebben. De vloeistof die je tijdens het masseren gebruikt, kan van grote invloed zijn op de mate van spierontspanning. Belangrijk is natuurlijk de massagetechniek die wordt gebruikt, maar ook het product. Een massage gel zorgt ervoor dat de spieren tot rust komen.

Actieve filters

OXD Body Gel Arnica 250ml

OXD Body Gel Arnica 250ml

Prijs € 12,50
€ 12,50 incl. btw
OXD Body Gel Arnica

OXD Body Gel Arnica 500ml

Prijs € 22,50
€ 22,50 incl. btw

Wat zijn de voordelen van een massage gel

Een professionele massage gel is een ander product dan een massage olie of lotion. Een gel is licht en compact. Bij gebruik lost de gel snel op en trekt het gemakkelijk in de huid. Massage gel kan langdurig gebruikt worden zonder bijwerkingen te ervaren. Mensen met een gevoelige huid kunnen soms last krijgen van irritatie bij een massageolie. Praktisch gezien, massage gel maakt geen vlekken op handdoeken of kleding. Wanneer je er zeker van wilt zijn dat ook de professionele massage gel niet voor irritatie zorgt, kies je een gel zonder siliconen. Met een gel op basis van natuurlijke stoffen zullen er geen allergische reacties voorkomen.

Een massage gel kopen bij KS Medical Group

KS Medical Group is jouw partner als het gaat om professionele massageproducten. Wij hebben ons gespecialiseerd in medische apparatuur en hulpmiddelen, maar ook producten om mee te masseren voor vooral fysiotherapeuten en sportmasseurs. In ons assortiment vind je enkel professionele massageolie, crème, gel en lotion van het merk OXD. DE OXD massage gel bestaat uit natuurlijke materialen, zoals de plant Arnica. Iedereen kan bij ons goedkoop OXD massage gel kopen. Bij ons hoef je namelijk geen professionele fysiotherapeut of masseur te zijn. Particulieren kunnen ook bij ons terecht om massage gel te bestellen.