Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Massage creme

Prettig masseren met massage crème

Als masseur kun je met verschillende vloeistoffen masseren. Met een massage vloeistof zorg je ervoor dat het masseren voor iemand aangenamer wordt. Tijdens een massage mag de huid niet stroef aanvoelen. Voor de ontvanger van de massage is dit niet prettig, maar ook niet voor jou als masseur. Wanneer iemand een gevoelige huid heeft moet de massage vloeistof op de huid prettig aanvoelen, zodat er geen irritatie ontstaat. Hiervoor kun je kiezen voor een massage crème.

Actieve filters

Kies voor een professionele massage crème

Het belangrijkste verschil tussen een massageolie en massage crème, is dat olie in de regel wat vloeibaarder is. De witte crème zal tijdens een massage vanzelf in de huid trekken en hiervan zal dus ook niets meer te zien zijn. Bij KS Medical Group verkopen wij een professionele massage crème van OXD. De crème zorgt voor een hydraterend effect op de huid van de ontvanger, maar ook voor je eigen handen. Omdat je je handen veel gebruikt, is een goede handverzorging ook belangrijk en OXD massage crème zorgt hiervoor. Tevens zorgt een professionele massage crème voor een goede bescherming van de huid. De crème creëert een soort onzichtbaar laagje over de huid en vooral ’s winters zal dit voor een goede huidbescherming zorgen.

Een goede massage crème kopen bij KS Medical Group

Wil jij je klanten of patiënten masseren met een professionele massage crème? Dan is het een goede stap om de webshop van KS Medical Group te bezoeken. Wij hebben diverse soorten professionele massageproducten in ons assortiment van OXD. De crème van OXD is de beste massage crème die er momenteel is en deze is gericht op professioneel gebruik door fysiotherapeuten en sportmasseurs. Iedereen die professioneel masseert, maar ook ontspanningsmasseurs of particulieren behoren tot onze doelgroep waar wij producten aan aanbieden. Uiteraard profiteer je in onze webshop van lage prijzen en een uitstekende service.