Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Filteren op

Formaat

Formaat

Massage creme

Glad en gezond masseren met massage crème

Als jij een masseur bent, dan heb je de keuze uit verschillende vloeistoffen om tijdens het masseren te gebruiken. Een massagevloeistof is nodig om het masseren aangenamer te maken. De huid mag tijdens de massage niet stroef aanvoelen. Dit is niet prettig voor de ontvanger, maar ook niet voor jou als masseur. Ook moet een massagevloeistof voor een gevoelige huid prettig aanvoelen, zodat er geen irritatie ontstaat. Massagevloeistof kan in verschillende vormen gebruikt worden, zoals massageolie en gel. Maar er is ook een massage crème. Waarom zou je kiezen voor een massage crème?

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Kies voor een professionele massage crème

Het belangrijkste verschil tussen een massageolie en massage crème, is dat olie in de regel wat meer vloeibaarder is. Dit hangt wel van het soort olie af. Crème is ook wit van kleur en zal tijdens het masseren vanzelf in de huid trekken, zodat er niets meer van te zien is. Bij KS Medical Group verkopen wij professionele massage crème van OXD. De crème zorgt voor een hydraterend effect op de huid van de ontvanger, maar ook voor je eigen handen. Omdat je je handen veel gebruikt, is een goede handverzorging voor jou ook belangrijk en OXD massage crème zorgt hiervoor. Tevens zorgt professionele massage crème voor een goede bescherming van de huid. Er wordt een soort van onzichtbaar laagje over de huid gecreëerd en dit is vooral ´s winters een goede huidbescherming.

Een goede massage crème kopen bij KS Medical Group

Wil jij je klanten of patiënten masseren met een professionele massage crème? Juist daarom doe je er goed aan om de webshop van KS Medical Group te bezoeken. Wij hebben diverse soorten professionele massageproducten in ons assortiment van OXD. De crème van OXD is de beste massage crème die er momenteel is en gericht op professioneel gebruik door fysiotherapeuten en sportmasseurs. Iedereen die professioneel masseert, maar ook ontspanningsmasseurs of particulieren behoren tot onze doelgroep die bij ons mogen bestellen. Uiteraard profiteer je in onze webshop van lage prijzen en een uitstekende service.