Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Filteren op

Opties

Opties

Manusept Basic

Manusept Basic is effectief tegen het rotavirus

Manusept Basic is een desinfecterende handalcohol die werkzaam is tegen schimmels, bacteriën en virussen. Het middel voldoet aan de vereisten van het Duitse geneesmiddelenbureau Bundesinstitut für Arzneimittel und Medizinprodukte (BfArM) en kan worden ingezet bij zowel chirurgische als hygiënische handdesinfectie. Manusept Basic is effectief tegen het Rota virus en daardoor is deze handalcohol uitermate geschikt in omgevingen waar met zuigelingen en jonge kinderen wordt gewerkt. Manusept is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgrootten die uiteenlopen van 100 ml tot 1 liter en kan, wanneer gewenst, inclusief doseerpomp worden geleverd.

Manusept, manusept basic, manusept handdesinfectiemiddel | KS Medical Group

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Manusept handdesinfectiemiddel 500ml

Manusept handdesinfectiemiddel 500ml

Prijs € 4,36
€ 4,36 incl. btw

Manusept Basic kopen voor de ontsmetting van de gevoelige huid

Manusept is een desinfectiemiddel met hydraterende eigenschappen. Door de vocht inbrengende bestanddelen van deze gel, zullen de handen ook bij langdurig gebruik van Manusept niet uitdrogen. De alcohol is vrij van kleur- en geurstoffen en geschikt voor ieder huidtype, waaronder ook een zeer gevoelige huid. Je kunt Manusept Basic kopen bij KS Medical Group om de handhygiëne van jezelf en van je medewerkers te vergroten. Door hygiënisch te werken, kun je voorkomen dat je anderen besmet of dat je zelf besmet raakt met bacteriën die een mogelijke infectie tot gevolg hebben.

Manusept Basic online bestellen bij KS Medical Group

Manusept Basic en andere medische zorgbenodigdheden kun je gemakkelijk online bestellen in onze webshop. Om goede zorg voor zowel bedrijven als particulieren toegankelijk te houden, bieden wij onze artikelen aan tegen scherpe prijzen. Door in de aanbiedingenafdeling op de website te winkelen, kun je mogelijk nog meer besparen op je aankopen. Voor orders vanaf €99,- zullen wij geen kosten voor levering in rekening brengen. Mocht een ontvangen artikel onverhoopt niet zijn wat je ervan had verwacht, dan geven we jou de mogelijkheid om dit geheel kosteloos aan ons te retourneren. Wij vinden het leveren van kwaliteitsproducten belangrijk, maar de service naar onze klanten toe is voor ons eveneens essentieel. Heb je nog vragen? Dan kun je gemakkelijk contact opnemen via het interne chatsysteem.