Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Manusept Basic

Manusept basic

Het basisproduct voor hygiënische en pre-operatieve handdesinfectie dat direct
op de handen kan worden aangebracht

Manusept Basic is effectief tegen het rotavirus

Manusept Basic is een desinfecterende handalcohol die werkzaam is tegen schimmels, bacteriën en virussen. Het middel voldoet aan de vereisten van het Duitse geneesmiddelenbureau Bundesinstitut für Arzneimittel und Medizinprodukte (BfArM) en kan worden ingezet bij zowel chirurgische als hygiënische handdesinfectie. Manusept Basic is effectief tegen het rotavirus en daardoor is deze handalcohol uitermate geschikt in omgevingen waar met zuigelingen en jonge kinderen wordt gewerkt. Manusept is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgrootten die uiteenlopen van 100 ml tot 1 liter en kan desgewenst inclusief doseerpomp worden geleverd.

Manusept, manusept basic, manusept handdesinfectiemiddel | KS Medical Group

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Manusept Basic kopen voor de ontsmetting van de gevoelige huid

Manusept is een desinfectiemiddel met hydraterende eigenschappen. Door de vochtinbrengende bestanddelen van deze gel, zullen de handen ook bij langdurig gebruik van Manusept niet uitdrogen. De alcohol is vrij van kleur- en geurstoffen en geschikt voor ieder huidtype, waaronder ook de zeer gevoelige huid. Je kunt Manusept Basic kopen bij KS Medical Group om de handhygiëne van jezelf en van je medewerkers te vergroten. Door te zorgen dat er hygiënisch gewerkt wordt, kun je voorkomen dat je anderen besmet of dat je zelf besmet raakt met bacteriën die een mogelijke infectie tot gevolg hebben.

Manusept Basic online bestellen bij KS Medical Group

Je kunt jouw Manusept Basic, evenals je andere medische zorgbenodigdheden, online bestellen in onze webshop. Om een goede zorg voor zowel bedrijven als particulieren toegankelijk te houden, bieden wij onze artikelen aan tegen scherpe prijzen. Door in de aanbiedingenafdeling op de website te winkelen, kun je mogelijk nog meer besparen op je aankopen. Voor orders vanaf €99,- zullen wij geen kosten voor levering in rekening brengen en mocht een ontvangen artikel onverhoopt niet zijn wat je ervan had verwacht, dan geven we jou de mogelijkheid om dit geheel kosteloos aan ons te retourneren. Wij vinden het leveren van kwaliteitsproducten belangrijk, maar de service naar onze klanten toe is voor ons eveneens essentieel.