Top sellers

MADA 

MADA

MADA is een internationaal merk, opgericht in 2001 en specialiseert zich in kwalitatieve filters voor de spirometrie. MADA is Italiaans markleider. De MADA bacteriefilter maken gebruikt van materialen afkomstig van Duitse, Englse en Italiaanse bedrijven en de filters worden exclusief geproduceerd in Italy.

Website MADA (Engels)

 • MADA bacteriefilters

  MADA bacteriefilters

  Hieronder treft u de MADA 3D bacteriele en virale filters van KS Medical Group. De pulmonale bacteriefilters zijn zonder gebruik van een adapter universeel toepasbaar op vele bekende merken: Carefusion en Jaeger. Deze pumonale bacteriefilters hebben een een uniek 3d gevormd mondstuk die gevormd is naar de mond zodat de filter perfect aansluit voor een juiste afdichting.

 • MADA bacteriefilters met neusklemmen

  MADA bacteriefilters met neusklemmen

  Hieronder treft u de MADA 3D bacteriele en virale filters met neusklemmen van KS Medical Group. De pulmonale bacteriefilters mte neusklemmen zijn zonder gebruik van een adapter universeel toepasbaar op vele bekende merken: Carefusion en Jaeger. Deze pumonale bacteriefilters hebben een een uniek 3d gevormd mondstuk die gevormd is naar de mond zodat de filter perfect aansluit voor een juiste afdichting in combinatie met de neusklemmen.

 • MADA bite-on mondstuk

  MADA bite-on mondstuk

  Hieronder treft u de MADA bite-on mondstuk als opzetstuk voor de MADA bacteriele en virale filters van KS Medical Group. Een zachte anatomische disposable mondstuk voor een comfortabele pasvorm en perfecte afdichting. Elke MADA bite-on mondstuk is individueel verpakt.

 • MADA neusklemmen

  MADA neusklemmen

  Hieronder treft u de MADA nuesklemmen van KS Medical Group. Voor effectief, snel en hygiënisch gebruik van vele longfunctie meters zoals spirometers, COPD screeners en Peakflowmeters met deze comfortabele MADA neusklemmen.

Compare 0