Top sellers

Longfunctie 

Hieronder treft u alle modellen longfunctie meters die KS Medical Group op basis van longfunctie specialisme en ervaring met zorg heeft samengesteld. Hieronder een verdere verdeling van onze meters zoals: spirometers, COPD screeners, peakflowmeters, astma monitoren, accessoires, disposables en onderdelen. Alles wat u nodig heeft voor correcte behandeling voor astma, COPD en overige long aandoeningen voor alle leeftijdsgroepen.

Klik op de link als u liever zoekt op longfunctie meter merknamen.  

 • Astma monitoren

  Astma monitoren

  Hieronder treft u alle modellen astma monitoren, die KS Medical Group op basis van longfunctie specialisme en ervaring met zorg heeft samengesteld. Hieronder een verdere verdeling van astma monitoren en bijpassende mondstukken oftewel blaaspijpjes voor astma monitoren. Alles wat u nodig heeft voor correcte behandeling met astma monitoren voor in praktijken en thuisgebruik.

  klik op de link om te zoeken naar astma monitoren op basis van merken.

 • COPD Screeners

  COPD Screeners

  Hieronder treft u alle modellen COPD screeners, die KS Medical Group op basis van longfunctie specialisme en ervaring met zorg heeft samengesteld. Hieronder een verdere verdeling van onze COPD screeners en bijpassende mondstukken oftewel blaaspijpjes voor COPD screeners. Alles wat u nodig heeft voor correcte behandeling met COPD screeners voor in praktijken en thuisgebruik.

  klik op de link om te zoeken naar COPD screeners op basis van merken.

 • Inhalatie Trainer

  Inhalatie Trainer

  Hieronder treft u de inhalatie trainer, ook wel Aerosol Inhalation Monitor genoemd, die KS Medical Group op basis van longfunctie specialisme en ervaring met zorg heeft uitgezocht. Alles wat u nodig heeft voor beter dagelijks omgaan met de ziekte en een vermindering van de vereiste bezoeken aan de arts.

  klik op de link om te zoeken naar inhalatie trainers op basis van merken.

 • Long Monitoren

  Long Monitoren

  Hieronder treft u alle modellen long monitoren, die KS Medical Group op basis van longfunctie specialisme en ervaring met zorg heeft samengesteld. Alles wat u nodig heeft voor correcte behandeling met long monitoren voor in praktijken en thuisgebruik. Als u uw gewenste long monitor niet kunt vinden neem dan contact op voor verdere mogelijkheden.

 • Neusklemmen Longfunctie

  Neusklemmen Longfunctie

  Hieronder treft u alle wegwerp oftewel disposable modellen neusklemmen bij KS Medical Group van Vitalograph. Voor effectief, snel en hygiënisch gebruik van vele longfunctie meters zoals spirometers, COPD screeners en Peakflowmeters. Als u niet uw gewenste neusklem kunt vinden neem dan contact op voor verdere mogelijkheden.

  Naast neusklemmen biedt KS Medical Group ook een ruim aanbod aan (disposable) mondstukken voor vele longfunctie apparatuur..

 • Peakflowmeters

  Peakflowmeters

  Hieronder treft u alle modellen peakflowmeters, ook wel piekstroommeter genoemd, die KS Medical Group op basis van longfunctie specialisme en ervaring met zorg heeft samengesteld. Hieronder een verdere verdeling van onze peakflowmeters en onderdelen. Alles wat u nodig heeft voor correcte behandeling met peakflowmeters voor in praktijken en thuisgebruik.

  klik op de link om te zoeken naar peakflowmeters op basis van merken.

 • Pulmonale bacteriefilters

  Pulmonale bacteriefilters

  Hieronder treft u de populairste modellen pulmonale bacteriefilters, die KS Medical Group op basis van longfunctie specialisme en ervaring met zorg heeft uitgezocht. Bacteriele en virale filters met speciaal beschermend membraam zodat er geen losse filterdeeltjes kunnen worden ingeademd. Deze bacteriefilters voor de spirometerie zijn universeel toepasbaar op vele spirometers en andere long functie meters zoals COPD screeners van: Vitalograph, Micro Medical, Cafefusion en MIR.

  De webwinkel van KS Medical Group hanteert een selectie van het werkelijke aanbod aan pulmonale bacteriefilters. Als u niet uw gewenste filters kunt vinden neem dan contact op voor verdere mogelijkheden.

 • Pulsoximeters

  Pulsoximeters

  Hieronder treft u alle modellen pulsoximeters, ook wel saturatiemeters genoemd, die KS Medical Group op basis van longfunctie specialisme en ervaring met zorg heeft samengesteld. Alles wat u nodig heeft voor correcte behandeling met pulsoximeters, saturatiemeters voor in praktijken en thuisgebruik.

  klik op de link om te zoeken naar Pulsoximeters en sarutatiemeters op basis van merken.

 • Respiratoire spieren

  Respiratoire spieren

  Hieronder treft u alle oplossingen op het gebied van respiratoire spieren zoals weerstand trainers en respiratoire spier onderdelen bij KS Medical Group. De webwinkel van KS Medical Group hanteert een selectie van het werkelijke aanbod aan weerstand trainers en respiratoire spier onderdelen. Als u niet uw gewenste product kunt vinden neem dan contact op voor verdere mogelijkheden.

 • Spirometers

  Spirometers

  Hieronder treft u alle modellen spirometers die KS Medical Group met zorg heeft samengesteld. KS Medical Group is de officiële distribiteur in Nederland van de kwaliteitsmerk Vitalograph.

  Voor elke toepassing en situatie heeft KS Medical Group een passende spirometer zoals: PC-based spirometers, desktop spirometers en handheld spirometers. Tevens naast het leveren van alle accessoires en onderdelen verzorgt KS Medical Group een koppeling voor diverse Huisarts Informatie Systemen (HIS).

  PC based Spirometer werken alleen in combinatie met een computer.

  Desktop Spirometer kunnen volledig zelfstandig werken zonder tussenkomst van een computer.

  Handheld Spirometer zijn speciale modellen voor portabel gebruik

  Heeft u nog vragen of opmerkingen?

  050 - 211 03 77 of mail naar info@ksmg.nl

  Vitalograph Spirotrac software brochure (engels)

 • Sterilisatiemiddelen

  Sterilisatiemiddelen

  Alle soorten sterilisatiemiddelen bij KS Medical Group voor hygïenisch schoonmaken en gebruik van longfunctie meters zoals spirometers, COPD screeners en astma monitoren.

  Als u niet uw gewenste sterilisatiemiddel kunt vinden neem dan contact op voor verdere mogelijkheden.

 • Stoppen met roken

  Stoppen met roken

  Als extra steun in uw strijd tegen roken biedt KS Medical Group CO monitoren, ook wel Smokerlyzers genoemd, die uw voortgang met het stoppen kunnen weergeven. Zie het verschil hoe je longinhoud verbeterd.

  Hieronder treft u alle modellen CO monitoren van KS Medical Group. Ideaal voor stopprogramma´s bij rokers. Goedkoop en visueel motiverend door het tonen van de voortgang. Alles wat u nodig heeft voor een correcte behandeling tegen roken met de CO monitoren voor praktijken en thuisgebruik. Tevens te gebruiken tijdens zwangerschappen voor de gezondheid van het ongeboren kind.

Compare 0