Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Likdoorn

De voordelen van een likdoornpleister

Een likdoorn, ook wel bekend als een eksteroog, is een eeltplekje dat naar binnen groeit. Deze aandoening is doorgaans vrij onschuldig, maar dat neemt niet weg dat de patiënt de likdoorn als hinderlijk en zelfs als zeer pijnlijk kan ervaren. Het is dan ook wenselijk dat likdoorns behandeld worden met daarvoor bedoelde pleisters. Een likdoornpleister neemt de druk op de naar binnen gegroeide eeltplek weg, waardoor er minder pijn wordt ervaren. Ook bevatten de likdoornpleisters van DermaPlast hydrocolloïde, waardoor de hoornhuid rondom de likdoorn en de likdoorn zelf verweekt, zodat deze kan worden verwijderd. Het is belangrijk om de oorzaak van het ontstaan van de likdoorn te achterhalen, zodat het terugkeren van een likdoorn kan worden voorkomen. 

Actieve filters

Dermaplast likdoorn...

Dermaplast likdoorn pleister 17x40mm

Prijs € 4,30
€ 4,69 incl. btw

Likdoornpleister kopen bij KS Medical Group

Likdoorns ontstaan op plaatsen van het lichaam waar wrijving of druk op de huid wordt uitgeoefend. Door deze wrijving en druk wordt er eelt gevormd. Eelt heeft de functie om de opperhuid te beschermen tegen mogelijke beschadigingen. Langdurige druk op dezelfde plaats van de huid kan echter resulteren in het ingroeien van het eelt. Likdoorns vormen zich dan ook op de plaatsen van het lichaam die het meeste druk of de meeste wrijving ervaren, zoals de voetzolen en de tenen. Een mogelijke oorzaak is het dragen van te strakke schoenen. Bij KS Medical Group kun je de benodigde likdoornpleister kopen om de druk op de likdoorn te verlichten en je van de ingegroeide verharde huid te ontdoen. 

DermaPlast likdoornpleister online verkrijgbaar in onze webshop

Je kunt de DermaPlast likdoornpleister online bestellen in de webwinkel. De likdoornpleisters zijn gunstig geprijsd en verpakt per zeven pleisters. Zo krijgt de likdoorn voldoende tijd om los te weken. Deze hydrocolloïde pleisters beschermen de gezonde, omliggende huid en creëert tegelijkertijd een vochtig milieu dat een gunstige werking heeft op de genezing van de aangedane huid. Zorg voor het beste resultaat dat je de huid waarop je de pleister aanbrengt van tevoren reinigt met water en goed afdroogt. Vervang de pleister uiterlijk om de twee dagen en herhaal dit proces totdat je de likdoorn kunt verwijderen.