Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Kinderpleisters

Vrolijke kinderpleisters

De vrolijke kinderpleisters die wij hebben opgenomen in onze webwinkel zijn voorzien van kleurrijke dierenprints. Door de vuil- en waterafstotende werking blijft het wondje beschermd tegen een bacteriële infectie door viezigheid van buitenaf en zal de pleister blijven zitten wanneer deze ietwat vochtig wordt. De pleisters zijn gemaakt van polyethyleen folie en zullen door hun vrolijke uiterlijk het kind al snel afleiden van een val op de knie en van de pijn. De kinderpleisters zijn beschikbaar in de maten 10x19x72 mm en 10x16x57 mm, zodat je zowel kleine als iets grotere verwondingen kunt verzorgen.

Actieve filters

DermaPlast Kids pleisters

DermaPlast Kids pleisters

Prijs € 1,65
€ 1,65 incl. btw

DermaPlast kinderpleisters kopen

Voordat je een kinderpleister aanbrengt op een kapotte elleboog of geschaafde knokkel, is het aan te raden om het beschadigde gebied van de huid even goed te ontsmetten. Zorg ook dat je het wondkussen op de kinderpleister niet aanraakt. Zo voorkom je namelijk dat eventueel vuil van je handen alsnog in de verwonding terechtkomt, wat de genezing in de weg kan staan. De hypoallergene kinderpleisters van DermaPlast hebben een wondkussen dat goed absorbeert, maar dat niet verkleeft aan de verwonding. Zo kan de pleister worden verwijderd zonder de aangedane huid verder te beschadigen. Kinderpleisters kopen is een goed idee wanneer je zelf kinderen hebt, maar ook als je werkzaam bent op een basisschool of bij een kinderdagverblijf is het aan te bevelen om deze vrolijke pleisters aan te schaffen.

Kinderpleisters online bestellen

Heb je middelen nodig om oppervlakkige wondjes bij kinderen te verzorgen? Dan kun je kinderpleisters online bestellen bij KS Medical Group. Wij bieden onze wondzorgproducten tegen lage prijzen aan, zodat deze voor iedereen betaalbaar zijn. Of je nu grote hoeveelheden artikelen nodig hebt als zorgprofessional of als particulier voldoende hebt aan slechts een verpakking pleisters, wij houden zorgproducten voor iedereen toegankelijk. Twijfel ook niet om bij eventuele vragen contact op te nemen met de klantenservice. Naast het bieden van voordelige producten, staat dienstverlening bij ons hoog in het vaandel. Je kunt ons telefonisch bereiken of contact opnemen via het daarvoor bestemde online formulier.

Kinderpleister voor oppervlakkige wonden

Waar kinderen rennen, spelen en ravotten kunnen er wondjes ontstaan. Een kapotte knie of een geschaafde elleboog komt dan ook regelmatig voor bij kinderen. Vaak is de schrik van het vallen groter dan de pijn die het kind ervaart. Dit houdt echter niet in dat het verstandig is om een geschaafde knie onbehandeld te laten. De kinderpleisters in ons assortiment zijn water- en vuilafstotend, zodat je kind na het aanbrengen van de pleister verder kan gaan met spelen. Het is wel van belang dat je de wond even goed ontsmet, voor je de kinderpleister op de wond plakt om eventuele infecties te voorkomen. 

Kinderpleister kopen

Kinderpleisters hebben dezelfde functie als gewone pleisters. Het grote verschil zit hem in het uiterlijk van de pleister. Kinderpleisters zijn vaak voorzien van vrolijke motieven, leuke prints of schattige dieren. Het kind zal door het uiterlijk van de pleister het niet alleen als minder vervelend ervaren om een pleister te moeten dragen, ook leiden de afbeeldingen op de pleister het kind af van de val of het ongelukje. Je kunt in onze webwinkel een kinderpleister kopen met leuke diermotieven in verschillende afmetingen. Ook bieden onze kinderpleisters een snelle en zachte verzorging van de wond. De huidvriendelijke kleefstrips zijn geschikt voor de gevoelige kinderhuid, zodat het verwijderen van de pleister soepel kan verlopen.

Kinderpleister online aanschaffen

Het is aan te raden om kinderpleisters in huis te hebben, wanneer je kinderen hebt. Ook als er geen kinderen in jouw huishouden wonen, maar er wel regelmatig kleine neefjes of nichtjes op bezoek komen, is het aan te raden om enkele pleisters op voorraad te hebben. Al voldoen reguliere pleisters ook bij het verzorgen van een kleine wond bij een kind, het kunnen aanbieden van een leuke pleister met een kleurrijk dierenmotief zal zeker op prijs worden gesteld door de allerkleinsten. Je kunt de DermaPlast Kids kinderpleister online bestellen bij KS Medical Group. Een verpakking DermaPlast Kids bevat 20 pleisters in twee verschillende formaten.