Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

IJkspuit / Kalibratiespuit

Een kalibratiespuit ook wel ijkspuit genoemd is bedoel om zeer nauwkeurig de spirometer te controleren en/of te kalibreren.  en is een goede kwaliteitscontrole. KS Medical Group biedt zowel de ijkspuiten van Hans Rudolph Vitalograph en Piston staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ook wanneer de ijkspuiten zeer intensief gebruikt worden. De ijkspuiten hebben een universele aansluiting en zijn daardoor geschikt voor verschillende merken spirometers zoals Micro Medical, Vitalograph, MIR, Spiro USB, Spida en Vyaire.

Kalibratiespuit, kalibratiespuit spirometrie, kalibratiespuit kopen, kalibratiespuit online | KS Medical Group

Actieve filters

Medikro ijkspuit 3 liter

Medikro ijkspuit 3 liter

Prijs € 359,00
€ 359,00 incl. btw

Kalibratiespuit

Ben jij op zoek naar een kalibratiespuit? Neem dan eens een kijkje in de webshop van KS Medical Group. Wij hebben een ruim assortiment aan medische hulpmiddelen. Met een kalibratiespuit, ook wel ijkspuit genoemd, kalibreer je of controleer je een spirometer. Met een spirometer wordt de longfunctie van een patiënt gemeten. In onze webshop vind je kalibratiespuiten van Hans Rudolph Vitalograph en Piston. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een universele aansluiting.

Kalibratiespuit kopen

Je kunt een kalibratiespuit kopen in de medische webshop van KS Medical Group. De kalibratiespuiten die wij aanbieden kunnen worden gebruikt voor meerdere merken spirometers en zijn zeer accuraat. Denk hierbij aan, Vitalograph, Micro Medical en MIR. De kalibratiespuit/ijkspijt is stevig en prettig te vervoeren. Optioneel hebben we ook adapters verkrijgbaar bij de kalibratiespuiten.

Kalibratiespuit online

Een kalibratiespuit online bestellen? Bij KS Medical Group zit je goed. Als groothandel verkopen wij veel verschillende producten. Denk aan bloeddrukmeters, audiometers, wondverzorgingsproducten, massageproducten en nog veel meer. Wij vinden het belangrijk om toegankelijk te zijn voor iedereen. Of je nu een grote medische instelling bent of een particulier, iedereen is bij ons welkom! Bedraagt je bestelling meer dan €99,-? Dan zijn de verzendkosten gratis. KS Medical Group vindt het belangrijk om producten aan te bieden tegen scherpe prijzen, die van goede kwaliteit zijn. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop. Heb je vragen? Dan kun je telefonisch contact met ons opnemen of via de whatsapp functie op onze website. Wij staan je graag ter woord!