Totaal (excl. BTW): € 0,00

Hygiene producten

KS Medical Group biedt haar klanten in de gezondheidszorg en in de industrie nu ook een passend assortiment voor desinfectie en hygiëne. Hiermee worden medewerkers, patiënten en anderen beschermd tegen infecties en besmettingen.

 

Hygienische producten voor desinfectie

De Sterillium MED geproduceerde handalcohol is een hygiene product voor de handen. Bovendien is dit product geproduceerd zonder geur- en kleurstoffen met hydraterende eigenschappen naast haar hygiënische functie.

 

Tevens is er voor optimale hygiëne een versie van de desinfectie handalcohol met een inhoud van 475 ml en een hygiënische pomp.

Hygiene producten | KS Medical Group

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Hygiene producten in de praktijk

Wanneer er oppervlaktes of medische hulpmiddelen schoongemaakt moeten worden en met name gedesinfecteerd moeten worden, is een Bacillol doekje het juiste hygiënische product.

 

Bovendien zijn beeldschermen, toetsenborden of plekken waar gebruik wordt gemaakt van “touch” goed geschikt om te desinfecteren met de Bacillol tissues. Maar ook andere oppervlakken die in aanraking komen met kwetsbare of niet hygienische producten zijn zeer geschikt voor de desinfecterende tissues.

 

De tissues zijn eenvoudig en snel in gebruik. De Bacillol tissues zijn verpakt met een aantal van 80 stuks.

 

 

Attributen voor hygiënische producten

Hygiëne producten zoals de benoemde Sterillium Gel vinden wellicht niet hun plek in de operatiekamer of slagerij bijvoorbeeld. Hiervoor zijn verschillende attributen die gebruikt kunnen worden om het gebruik van de hygiëne producten te vereenvoudigen.

 

Tevens zijn de attributen ook hygiënisch in gebruik. De dispensers hebben vaak een groot oppervlak om te dispensen en daarmee kan de elle boog eenvoudig worden gebruikt om de vloeistof uit de verpakking te pompen.