Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Hydrogel

Een optimaal wondmilieu met hydrogel

Hydrogel is een gel die vrij is van levensvatbare organismen en voor zo'n 80% tot 90% uit water bestaat. Het bindmiddel in de hydrogel zorgt ervoor dat er vocht kan worden geabsorbeerd en vastgehouden. Dankzij de grote hoeveelheden water in de gel blijft de wond vochtig en hierdoor creëer je een optimaal wondmilieu. Oppervlakkige laagjes dood weefsel en korsten zullen door het vochtige milieu verweken, waardoor dit wondafval loskomt en gemakkelijk kan worden verwijderd. Het vochtige wondmilieu is niet alleen voordelig voor de genezing van verwondingen, ook voor het gevoel van de patiënt heeft hydrogel meerdere voordelen, zoals een pijnverzachtend en verkoelend effect.

Hydrogel, hydrogel wond, hydrogel kopen | KS Medical Group

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Hydrogel kopen bij KS Medical Group

Ons hydrogelverband is steriel en absorberend. Ook zijn onze verbanden voorzien van een kiemdichte afdeklaag en zorgen ze voor een evenwichtig wondmilieu. We hebben verbanden met een licht zelfklevend effect en gelverbanden zonder klevende eigenschappen in het assortiment opgenomen. Voor extra fixatie kun je bij ons terecht voor fixatieverband en hypoallergene fixatiepleisters. Hydrogel kopen doe je bij KS Medical Group tegen scherpe prijzen, zodat artikelen voor goede wondzorg voor iedereen toegankelijk zijn. Je kunt kiezen uit gelverbanden in verschillende formaten, die uiteenlopen van 5x7,5 cm tot 20x20 cm.

Hydrogel online bestellen

Hydrogel online bestellen kan uitkomst bieden wanneer je verzorgingsproducten nodig hebt voor vochtige wonden. De producten zijn van het gerenommeerde Hartmann, een merk waarbij het welzijn en de gezondheid van mensen centraal staan. Door het beschrijfbare folie op het hydrocellulaire gelverband kunnen zorgverleners de grootte van de wond documenteren en eventuele andere zaken die van belang zijn eenvoudig vastleggen. Bekijk de online catalogus en bestel onze hydrogelproducten om brandwonden tot graad 2a te verzorgen, om doorligplekken te behandelen en om ulcus cruris te behandelen. Deze verbanden zijn te verwijderen zonder de wond te irriteren, wat gunstig is voor de genezing en wel zo prettig is voor de patiënt.