Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Filteren op

Formaat

Formaat

Hydrogel

Een optimaal wondmilieu met hydrogel

Hydrogel is een gel die vrij is van levensvatbare organismen en voor zo'n 80% tot 90% uit water bestaat. Het bindmiddel in de hydrogel zorgt ervoor dat er vocht kan worden geabsorbeerd en vastgehouden. Dankzij de grote hoeveelheden water in de gel blijft de wond vochtig en hierdoor creëer je een optimaal wondmilieu. Oppervlakkige laagjes dood weefsel en korsten zullen door het vochtige milieu verweken, waardoor dit wondafval loskomt en gemakkelijk kan worden verwijderd. Het vochtige wondmilieu is zeer voordelig voor de genezing van verwondingen en voor het gevoel van de patiënt. Dit komt omdat de hydrogel een verkoelend en pijnverzachtend effect heeft.

Hydrogel, hydrogel wond, hydrogel kopen | KS Medical Group

Actieve filters

Hartman Hydrotac...

Hartman Hydrotac Transparant Gelverband

Prijs € 66,30
€ 72,27 incl. btw
Hartmann Hydrotac Transparant Comfort, gelverband

Hartmann Hydrotac Transparant Comfort gelverband

Prijs € 42,95
€ 46,82 incl. btw

Hydrogel kopen bij KS Medical Group

De hydrogelverband van KS Medical Group is steriel en absorberend. Tevens zijn onze verbanden voorzien van een kiemdichte afdeklaag en zorgen ze voor een evenwichtig wondmilieu. We hebben verbanden met een licht zelfklevend effect en gelverbanden zonder klevende eigenschappen in het assortiment opgenomen. Voor extra fixatie kun je bij ons terecht voor fixatieverband en hypoallergene fixatiepleisters. Je kunt hydrogel kopen bij KS Medical Group tegen scherpe prijzen. Bij ons zijn artikelen voor goede wondzorg voor iedereen toegankelijk. Je hebt de keuze uit gelverbanden in verschillende formaten, die uiteenlopen van 5x7,5 cm tot 20x20 cm.

Hydrogel online bestellen

Hydrogel online bestellen kan uitkomst bieden wanneer je verzorgingsproducten nodig hebt voor vochtige wonden. De producten zijn van het gerenommeerde merk Hartmann. Hartmann is een merk waarbij het welzijn en de gezondheid van mensen centraal staan. Door het beschrijfbare folie op het hydrocellulaire gelverband kunnen zorgverleners de grootte van de wond documenteren en eventuele andere zaken die van belang zijn. Bekijk de online catalogus en bestel onze hydrogelproducten om brandwonden tot graad 2a te verzorgen, doorligplekken te behandelen en om ulcus cruris te behandelen. Deze verbanden zijn te verwijderen zonder de wond te irriteren, wat gunstig is voor de genezing en prettig is voor de patiënt.