Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Hydroactieve wondverband

Het hydrofilm wondverband is transparant en zelfklevend. Bovendien kenmerkt dit verband zich aan de ondoorlaatbaarheid van bacterien en water. Door de kleeflaag met hypoallergeen kan het wondverband zorgeloos gebruikt worden door mensen met eventuele allergische risico's. 

Wondverbanden met schuim

Schuimverbanden zijn er voor het bedekken van wonden die dieper liggen of brandwonden die geen verschuiving kunnen permitteren. Tevens zijn deze wondverbanden een prettige oplossing voor lastig te bereiken plekken van de wond. Plekken zoals de hiel lijden vaak onder flinke verschuivingen. Desondanks blijft het schuimverband goed op zijn plaats en kan verschuivingen prima incasseren. 

Wanneer wonden lastig te bereiken zijn, is het verwijderen van het wondverband ook niet altijd prettig. Toch is schuimverband een soort die ook het verwijderen van wondverbanden heel aannemelijk maakt.

Verband voor exclusieve wonden

Het Hydrocoll verband is ook zelfklevend en heeft een uitzonderlijke gel die absorbeert tot het hyrdocolloid volledig verzadigd is. Waar sommide wondverbanden de wond kunnen irriteren bij het verwijderen van het verband, is dat bij de zelfklevende Hydrocoll niet. 

Wondverbandmiddelen, wondverband, wondverbandmiddelen, wondverband kopen | KS Medical Group

Er zijn 16 producten.

Item 1-9 van 16 in totaal item(s)

Actieve filters

Wondverbandmiddelen

De Hydrosorb gel van Hartmann is een wondzorgmiddel die de steriele oplossing biedt voor een wond met een flinke diepte en geringe excudatie. 

De gel kan worden aangebracht met een dikte van circa 5 mm. Vervolgens moet de wond met het juiste wondverband afgedekt worden.