Top sellers

Heine Optotechnik 

Heine Optotechnik

Heine Optotechnik is een internationaal merk opgericht in 1946 en is specialist in het ontwikkelen van kwalitatieve diagnostische meetapparatuur voor de medische markten. De Heine Laryngoscopes, Classic + Fiber Optic Blades, Modular + Fiber Optic Blades en FlexTip + Fiber Optic zijn hier enkele voorbeelden van.

Website Heine Optotechnik

 • Heine optotechnik bloeddrukmeters

  Heine optotechnik bloeddrukmeters

  Hieronder treft u alle modellen Heine Optotechnik bloeddrukmeters die KS Medical Group op basis van kennis en ervaring met zorg heeft samengesteld. Alles wat u nodig heeft voor correcte behandeling om bloeddruk te meten op verschillende plekken van het lichaam van een patient in praktijken of tijdens huisbezoekingen.

 • Heine optotechnik laryngoscopen

  Heine optotechnik laryngoscopen

  Hieronder treft u alle modellen Heine Optotechnik laryngoscopen met Miller en Macintosh spatels die KS Medical Group op basis van kennis en ervaring met zorg heeft samengesteld. Alles wat u nodig heeft voor een correcte behandeling met laryngoscopen bij een patient in praktijken, huisbezoekingen of als eerste hulp.

 • Heine optotechnik opthalmoscopen

  Heine optotechnik opthalmoscopen

  Hieronder treft u alle modellen Heine Optotechnik opthalmoscopen die KS Medical Group op basis van kennis en ervaring met zorg heeft samengesteld. Alles wat u nodig heeft voor een correcte behandeling met opthalmoscopen bij een patient in praktijken, huisbezoekingen of als eerste hulp voor oog aandoeningen.

 • Heine optotechnik otoscopen

  Heine optotechnik otoscopen

  Hieronder treft u alle modellen Heine Optotechnik otoscopen die KS Medical Group op basis van kennis en ervaring met zorg heeft samengesteld. Alles wat u nodig heeft voor een correcte behandeling met otoscopen bij een patient in praktijken of huisbezoekingen.

 • Heine optotechnik stethoscopen

  Heine optotechnik stethoscopen

  Hier vindt u een reeks modellen Heine Optotechnik stethoscopen aan die KS Medical Group op basis van kennis en ervaring met zorg heeft samengesteld. Hieronder een verdere verdeling van onze Heine optotechnik stethoscopen zoals cardioloog, volwassen en kinderen. Alles wat u nodig heeft voor een correcte behandeling met stethoscopen bij een patiënt in de praktijk of bij een huisbezoek.

 • Heine optotechnik tangen

  Heine optotechnik tangen

  Hieronder treft u alle modellen Heine Optotechnik tangen die KS Medical Group op basis van kennis en ervaring met zorg heeft samengesteld. Alles wat u nodig heeft voor een correcte behandeling met medische tangen bij een patient. De precisie-, medische en chirurgische materialen van KS Medical zijn altijd van hoog profesioneel kwaliteit.

Compare 0