Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Handmatige bloeddrukmeter

Een handmatige bloeddrukmeter voor auscultatoire metingen

Met een handmatige bloeddrukmeter kan de bloeddruk worden gemeten middels de auscultatoire methode. Bij deze methode wordt de manchet om de bovenarm geplaatst en zal de arts de manchet met een speciale ballon opblazen tot het gewenste niveau. Vervolgens zal de medische specialist met een stethoscoop naar de Korotkoff-geluiden luisteren om de bloeddruk te bepalen. Voor het uitvoeren van een handmatige bloeddrukmeting zijn een stethoscoop en een goed gehoor belangrijk om tot een betrouwbare meting te komen.

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Mobil-O-Graph 24hrs bloeddrukmeter

Mobil-O-Graph 24hrs bloeddrukmonitor

Prijs € 1.299,00
€ 1.299,00 incl. btw

Een bloeddrukmeter handmatig bedienen

Een bloedrukmeter handmatig bedienen wordt voornamelijk door professionals gedaan die een geneeskundige achtergrond hebben en ervaring hebben met het gebruiken van een handmatige bloeddrukmeter. Voor mensen die geen medische achtergrond hebben, is het zeer lastig om met een manuele meter de juiste waarden vast te stellen. Voor deze mensen en particulieren die een bloeddrukmeter willen hebben voor thuisgebruik is het gebruiken van een digitale bloeddrukmeter een eenvoudige manier om toch op een betrouwbare manier de bloeddruk te bepalen.

Je handmatige bloeddrukmeter kopen bij KS Medical Group

Je kunt als arts of andere medische professional je handmatige bloeddrukmeter kopen bij KS Medical Group. Wanneer de bloeddrukmeter, stethoscoop en overige accessoires die bestelt een totaalwaarde hebben van €99,- of hoger, worden er geen verzendkosten berekend tijdens het afrekenproces. Bij eventuele vragen kun je onze klantenservice benaderen via de chatfunctie op de website, via de e-mail of via het contactformulier. Je kunt ons ook telefonisch bereiken.

Een bloeddrukmeter die handmatig is kopen online

Als je op zoek bent naar een bloeddrukmeter voor beroepsmatig gebruik, dan kun je een bloeddrukmeter die handmatig is kopen online in onze webshop. Wanneer je een bloeddrukmeter voor privégebruik wilt aanschaffen, dan kun je ons assortiment aan digitale meters bekijken. Met de handige functies als het verkeerslichtensysteem maken onze digitale meters het je gemakkelijk om de waarden de classificeren. Ook beschikken onze digitale bloeddrukmeters over bijbehorende software, waarin je de gemeten resultaten kunt opslaan en analyseren.